My love

2007-01-23 | 20:41:18

My love



SFGF

2007-01-23 | 20:40:11

SFGF



å alla tittar på cicci på tre- 1, 2 3

2007-01-23 | 20:38:52

å alla tittar på cicci på tre- 1, 2 3



Vi

2007-01-23 | 20:36:26

Vi



En ny dag och nya möjligheter,

2007-01-23 | 20:33:55

En jävligt jobbig dag, men ändå inte. Var trött som fan imorse. Åt min frukost, gick till skolan, insåg att min snus var slut. Men de va väl lika bra det, jag som ska sluta med den där skiten.

Veckorna går så fruktansvärt fort. Snart är det fredag igen, och snart är det sommar. Ingenting kan slå sommaren. Jag fyller 18, det är varmt, man slipper oroas sig för en massa saker, man kan göra i princip vad man vill. Jag längtar så att jag spricker snart. Det känns så långt bort men ändå inte.

Tur att jag har Joel att underhålla mig med nu på vintern. Utan han skulle allt kännas ganska hopplöst, precis som en groda utan ben. Vi har snart varit tillsammans i ett halvår och det har också gått sådär konstigt fort, så man liksom inte knappt hänger med i dom skarpa svängarna. Jaja, här är vi nu iallafall, det är januari månad, kallt nå så inåt helvete, mörkt och allmänt deperimernade, precis som det ska kännas på vintern. Hopplöst, som sagt! nej, de va mycket negativitet från min sida nu. Lika bra att jag lämnar datorn och springer in till Joel som ligger i min säng och sover. Trötte, men ack så fin!=)

Adjö!



Charlotta

2007-01-17 | 20:06:23

Charlotta



jag gör som nadia säger!

2007-01-17 | 19:40:04

Som sagt, nadia är min vän, jag ställer upp för henne, och ska därför nu göra som hon vill!
Jag ska svara på några konstiga frågor!

om jag var en banan skulle jag vilja bli uppäten av - en insekt, för de är så små och då skulle jag hinna leva mitt lilla bananliv tills jag vart brun, mosig och less på det,  för det skulle ta sån jäääävla tid. Eller av en myrslok, det skulle vara intressant. men bara intressant.
om jag för en dag fick gå på stan med en kändis skulle jag gå med - Pepps Persson, för då skulle jag kunna ta honom till en frisör som kunde klippa av allt hans äckliga skägg, och jag skulle kunna få reda på vart han har köpt sina sexiga glasögon.
om jag fick välja en restaurang som jag fick äta gratis på resten av mitt liv skulle jag välja - Ming palace
mitt motto här i livet - behandla andra som du själv vill bli behandlad. ("ta ingen skit" skulle ha varit grynets)
om jag fick vara en låt skulle jag vara - Boten anna, för då skulle jag vara så dålig att jag vart bra, alla vet vem jag är, och ingen skulle nånsin glömma mig, och få mig fastklistrad på hjärnan varje gång jag hördes.
om jag skulle gifta mig med en superhjälte skulle det vara - Powerpuffpinglorna (jag ska ha minst 10 st olika äktenskap.)
100 miljoner rikare och du får inte längre bo kvar i Sverige. vart flyttar du? - Dit David Beckham bor, hans äktenskap med Victoria kommer snart rasa samman, och som granne kan jag komma över med en tröstpresent till David, och samtidigt lägga in stöten. Fotbollsfru är ju inte fy skam!
efter livet kommer man till.. förhoppningsvis i en kista djupt nergrävd i marken. Det vore katastrof om jag inte kom nånstans alls, då skulle jag bara lukta illa och alla skulle vara rädda för mig. Jag som rutten skulle inte vara en fin syn!



En kväll i augusti (lägg märke till den flygande snusdosan)

2007-01-17 | 19:22:06

En kväll i augusti (lägg märke till den flygande snusdosan)



precis som alla andra..

2007-01-17 | 19:02:23

jaha. ja, jag erkänner väl då! jag är precis som alla andra, nästan iaf. Visst är varje människa unik, men det är med att skriva blogg verkar ju vara en inne grej,(iallafall bland de flesta sundsvallsbor) så jag måste väl också försöka vara lite inne då, precis som alla andra...
Det kan ju vara ganska kul.  

Ikväll har jag varit uppe på Norra berget med SFGF, vi har en såkallad nollning med några tjejer, och jag kan ärligt säga att allt annat i hela världen är roligare än det. Till och med att vara en otränad, ointresserad maraton springare skulle vara roligare än en intagning. Jag har så svårt för det där med att vara elak mot andra människor, och ändå är jag med i en förening själv. Jag vet, de är dubbelmoral ifrån min sida, men jag kan inte rå för att jag tycker så. usch! jag håller mig undan för det mesta, så får de andra sköta det där jobbiga.

Nej, nu ska jag koka en kopp te, prata i telefonen och bara rå om mig själv for once!lotte