Off you go, and here I stay.

2007-05-31 | 00:39:04

Nu är tjejerna i Turkiet och har det kanske hur bra som helst.
En annan får sitta kvar i Sundsvall som mossa på en stubbe och bara följa strömmen.

Jag kan inte fatta att det är studenten nästa vecka. Det går så jävla fort. OCH jag är klar med allt i skolan, så nu har jag väl tid att göra ingenting, och det är så skööönt

Var och tog spruta igår mot Hepatit A, så nu kan jag vara säker när jag åker. Sen hjälpte fanny och olof mig att fixa internet på min dator, så jag kommer väl bli en stor datanörd nu som inte har nått annat för sig.. Nej, usch de ska jag inte bli. Man har ju ett liv.

De sista dagarna i skolan är så meningslösa. "Vi fikar på sista lektionen, och har utvärdering". Men varför kan de inte bara säga; "Ta ledigt nu, vi har inget kvar att göra, och fika är så klychigt så stick, ta sommarlov!!" Det skulle jag ha sagt iaf :D

Nej, nu är klockan alldeles för mycket för en liten själ som mig. Ska ju faktiskt ha fika och utvärdering på skolan imorgon. och dessutom en dubbel körlektion, så håll er inne om ni inte vill bli överkörda.
Tack på förhand!

a d j ö k e n s



Charlotta

2007-05-06 | 19:41:52

Alla skriver verkligen blogg nu. och då menar jag ALLA, till och med jag som nästan har glömt bort hur man använder en dator. Vad ska man skriva då? Det är ju knappast så att man kan sitta och skriva ner sina tankar så att hela sverige kan läsa om det. Då är det mycket roligare att sitta och hitta på och ljuga ihop nått. Men jag är inte en sån som ljuger så jag kommer inte på nått bra att ljuga om, eftersom attt jag inte kan ljuga.

jaja, hur som helst. sitter hemma hos fanny nu med joel och fanny. Vi väntar på att oflof ska komma hit så att vi kan dra ut och spela kubb. (och nu ljuger jag inte) :P Sen ska vi dricka te typ:D

Igår var jag och joel barnvakt åt lilla elin. Sen åkte vi och köpte vattenmelon och såg på nån jävulskt dålig b skräck film som gick på 4:an. The haunting. Fyfan vilken dålig.

Efter det ringde joels mamma och var rädd för att hon trodde att de va nån i stallet. De bor ute i juniskär i skogen och joels pappa var i London, så hon hade bara hunden. Lampan på stallet hade tänts och släckt av sig själv. så jag och joel fick åka ut dit och kontrollera så att det inte var nån där, så att hon kunde sova.
Det var ingen där, förutom joels skoter och nån liten mus.

Imorgon börjar min dag med en franska lektion. Jag längtar redan... (där ljög jag).

Jag och Joel ska förretsen åka till tunisien i 14 dagar i augusti. det ska bli grymt kul:D
Snart är det sommarlov också, det sista sommarlovet någonsin på gymnasiet. :O

Nej, dags för kubb, te och sen sova!

Song long!