ingenting får vara annorlunda!

2009-01-30 | 10:56:23

vilken överraskning jag fick när jag ser att min blogg har blivit fixat. tack anna! schnyggt.

sitter här och ska städa, gruvar mig.. men det måste göras! :O

igår så åkte jag till övik lite sådär spontant. jag, amanda, ida, my och tom satt oss i mys bil och drog iväg till lilla samhället övik för att kolla på modo - timrå. timrå dog med 3-2. men det var jävligt trevligt. vi kom precis lagom till slutet på period 1, och eftersom att vi kom iväg så sent så va vi stressade, så tom ställde sig bara på första bästa ställe så vi kunde springa in i arenan!
när matchen är klar och vi är måttligt less för att vi förlorade så kommer det två medelålders män till oss när vi ska sätta oss i bilen, dom går fram till my, (som kör) och håller fast dörren så att hon inte kan stänga den och säger nått i stil med
"hörrödu! haru tappat bort alla dina hjärnceller eller?"
"eh, nej vadå?"
"ni kan ju inte parkera utanför en verkstad, vet ni att det där är en verkstad?!"
"nej, förlåt det visste vi inte, men vi ska åka nu.."
"men, fattar ni inte, vi skulle ut med en bil där klockan sex, och då gick det inte för ni stod ivägen.."
tom: "klockan sex va inte vi ens här, vi kom halv åtta.."
"det spelar ingen roll.. ni står ivägen.."
ida&amanda: "men herregud, FÖRLÅT, vi ska ju flytta på oss nu så det spelar ingen roll nu, eller hur?"
"hur länge har ni stått här, hela dan eller?"
tom: "men nej, 10 min...nu åker vi"
jag (som har tappat tålamodet): "MEN HERREGUD, ORKA ÄLTA... nu stod vi här och vi ska flytta oss, gjort är gjort..."
gubbarna (tre år): "hm, men det går inte, för nu har vi parkerat så att ni inte kommer ut.. nu får ni stå här, för vi har parkerat in er, så det så.. hejdå!"

HAHAHAH! två assholes i medelåldern beter sig som dagisbarn, vad handlar det om? dom hade bara kunna sagt åt oss att där får man inte stå och gör inte om det igen... dessutom var det en plåtverkstad som var stängd, det var hockey, hur mkt bilar och folk som helst, och dom hade varit på hockeyn och skulle absolut inte ut med nån bil eftersom att dom hade parkerat bakom oss. vilket betyder att det där bara var ett par principare som dör om inte allt är som det ska i deras lilla samhälle övik, där inget får vara annorlunda, där allt ska vara som det alltid har varit, alltså, ingen okänd bil med timrå dekaler ska få parkera framför vår verkstad....
gå och dö övik!!!!


pratade med joel nyss, nu har dom kommit fram till vietnam och han älskar staden.  skönt att han mår bra :)

idag blire fika med ida och my, sen utgång ikväll. men först.. STÄDA!

adjö!




umeå = mobillös, dans, mys och hysteriskt kul!

2009-01-25 | 20:53:17

nyss hemkommen från staden umeå, även kallad umä!

vi har haft det super bra, mysigt och roligt! i fredags va vi på corona och dansade, jävlar vad mina fötter värkte, och det gjorde dom även i lördags då vi va på rex och dansade ännu mer.
vi har skrattat och sovit på en uppblåsbar madrass som har ett litet pyshål, så morgonen när man vaknade så låg man på golvet för madrassn hade tappat all sin luft... de va mindre skönt, så nu uppskattar jag att få sova i min egna säng.
men jag saknar fanny och alla hennes härliga roomies redan. 

anton fick en snefylla i fredags och satt för sig själv och pratade med en affish föreställande Bob Dylan, undra om han fick nått bra svar? senare smed han lite planer för hur man skulle kunna mörda barack obama och blondinbella,
"det är bara att gå på stureplan, gå fram till henne och skära halsen av henne, har vi tur så får dom aldrig reda på vem det va, men annars är det lätt värt att sitta i fängelse för, jag menar, det här är ju sverige, så vi kommer ju ut efter 10 år, LÄTT VÄRT DET!"

nu mår han bra igen och har släppt sina planer så obama och blondinbella behvöer inte oroa sig längre!


det har varit en händelserik helg och jag har vart glad för första gången sen joel åkte. min mobil blev stulen förresten, så nu har jag mitt gamla nummer igen och carros gamla mobil, tur man har som har vänner som är så snälla och lånar ut sina mobiler :D man vill ju kunna vara kontaktbar åtminstånde.


imorgon ska jag på ansiktsmassage, lovley!


80 dagar kvar tills joel kommer hem, jag längtaaaar!


a d j ö




umeå nästa

2009-01-18 | 12:52:10

nu har joel åkt, det är jättejobbigt. jag grät dom första tre dagarna, sen har jag bara varit allmänt tråkig och deppig.. men igår va jag rolig och va aspeppad för utgång, dock va jag nykter, men jag hade så jävla kul ändå. dansade och grejer.
och till helgen blire ännu mer dans, för då åker vi till UMEÅ! det ska bli sååå kul!

jag har tänkt ut några nyårslöften såhär i efterhand:

1. att ALDRIG få klamydia i ögat.
2. jag ska ALDRIG sluta snusa (om jag inte blir gravid förstås)
3. jag ska tatuera mig för fjärde gången, och ingen liten fjutt den här gången.
4. jag ska ALDRIG mer pierca mig.

ikväll ska jag jobba! skönt med lite extra caash! jag och carro tänkte ta en sista minuten resa till Egypten i mars, jag är så jävla trött på att frysa nu.

ja, jag hade nog inte så mycket mer att tillägga! dags att ta tag i det här och borsta tänderna!



deppo

2009-01-06 | 02:55:46

ja, jag känner mig som en deprimerad människa som inte har nått att leva för. även fast jag vet att jag har det så känns det inte så. Joel åker iväg i TRE MÅNADER (hur ska jag klara mig??!), jomman åker hem igen, sara och sannah har flyttat till sthlm, och snart gör frida h det också. frida j är i barca och cicci sticker iväg med joel, och fanny, ja.. hon bor ju i umeå!

vad ska jag göra då?! jag har inget jobb.... fast idag ringde dom från au pair center som jag har skickat in ansökan till, och det fanns ett jobb i franska alperna hos en familj där mamman är svensk, och jag ska lära barnen svenska och typ åka skidor hela dagarna, skidbacken är utanför dörren princip och jag får gratis säsongskort av famlijen. men, nu kommer detta MEN... jag vet inte om jag orkar åka iväg igen, jag är ju så jävla hemmakär.. visst, det skulle va en jävla upplevelse och en jättebra erfarenhet.. men som sagt så är jag osäker, och det är synd, för jag vill inget annat än att känna "JA! fan vad kul, jag åker på en gång..."

jaja, jag och joel har iaf förlovat oss för er som missat det, och imorgon ska jag och mamma åka ut till birsta och köpa en massa pysselgrejer så vi kan pyssla ihop en egen liten receptbok till mig med mammas bästa recept. det ska bli mysigt! :)

nyår va kul, men nu är jag så pass tråkig att jag känner att nästa år vill jag typ sitta inne och bara dö. MEN GUD, hör ni vad synd jag tycker om mig själv?! SKÄRPNING EVA CHARLOTTA KRISTINA SVENSSON!!!! ingen annan kan göra nått åt saken än jag, så är det. UT och fixa ett jobb! det är precis vad jag ska göra, på onsdag. återkommer då!

förresten så har jag snytit mig så mkt att jag har sår i näsan, och använt så mkt astmasprej att jag skakar som en annan parkingson sjuk! jävla förkylning och jävla hundar. jag behöver en egen lägenhet som är allergifri!

joel vägrar göra annat än att kolla på den där hockeyn som alla pratar om, junior VM eller vafan det heter. jag är så pass insatt attt jag lika gärna kunde skrika "HEJA THAILAND" och tro att det fanns ett lag från thailand som tävlade i det där viktiga Vm:et som alla pratar om förutom jag! skönt att inte va som alla andra :')

som sagt så har jag lovat mamma att kliva upp tidigt imorgon, så det är lika bra att lägga ner nu!
ADJÖ!