Det nalkas student..

2008-05-22 | 16:32:30

Nu är det inte långt kvar. Från och med fredag är jag helt klar i skolan! Då blire fest för heeeela slanten!

I lördags hade vi vår studentbal som vi har jobbat så jävla mycket med, det var så jävla kul, dock var det lite kaos i början innan alla visste vart de skulle sitta osv, också var väl inte maten den bästa, inte heller servitriserna för den delen, haha men jag var full och hade så kul!!!! alla var så fina i sina klänningar =)

Ja, ett fullspäckat schema har jag framför mig. Var på anställningsintervju på barista café i tisdags, det gick bra och jag ska provjobba nästa helg, går det bra för mig då så får jag fortsätta jobba, och det hoppas jag verkligen att det gör!

Jaja, nästa vecka ser ut följande:

Mån tis - Sälja biljetter till mösspåtagningsfesten på våningen, KOM OCH KÖP! DET BLIR KUL!
Ons - Mösspåtagning och fest
Tors - Ekonomernas dag och lärarmiddag på kvällen, = fest
Fre - Jobba till 13.00, därefter studentfotografering...13.30.
Lör - Jobb
Sön - Jobb
 
Nej, men jag är så trött nu, så jag måste sova en stund, sen ska jag plugga till mitt sista prov ever på gymnaiset! YEAH!

ADJÖ! psst... lägger ut lite bilder från balen, och från min fot som totalförstördes av glas, fick typ skäll av vakterna för att jag blodade ner stället så mycket.........


1. Min fot 2. "mingel" at jommans house 3. Fot igen 4. BLÄ för stoffe! 5. Jag posar rejält 6. Fläta, (joel tyckte att det såg ut som att jag hade rakat av mig håret på ena sidan, schysst kille....) 7. I kön utanför, gänget bah! 8. Strike a pose 9. Simone och Zara posar 9. Jomman äter ost 10. SÄG cheeesseee! Usch jag hatar att se lite söt ut på kort.




Hemma igen..

2008-05-08 | 23:52:29

Nu har vi kommit hem igen. Ursäkta förseningen med uppläggningen av alla bilder osv. Har inte orkat skriva bara! Bussresan hem måste ha varit den värsta resa jag nånsin gjort. Busschaffuören höll på att krocka efter typ 10 m, och efter de körde han typ 10 km i tim för att inte riskera att krocka igen, så vi kom aldrig hem och jag var nödig. Jag hatar att gå på toa på bussar, de är så jävla äckliga de där!

Ja, resan vart iaf lyckad och vi kom bra överens allehopa, det vart inget sånt därnt jobbigt tjejtjaffs (tack å lov). Jag var väl den som shoppade mest, så till slut fick fanny säga åt mig att sluta handla, lilla mami! =) Köpte väldigt snygga skor som jag ska ha på balen och på studenten. Också köpte jag en massa klänningar! Tänkte lägga ut bilder på skona men jag insåg precis att jag inte har tagit nått kort på de så då orkar jag inte hålla på. Men bilderna från själva resan tänkte jag lägga ut, orkar inte berätta så mycket mer om den resan, jag låter bilderna tala för sig! Vi åt dock världens godaste tapas sista kvällen, jag har aldrig varit såå mätt, och det var så jävla gott, skulle lätt kunna leva på tapas.

Nästa vecka är det BAL! Fattar inte att det har gått så fort! Har suttit och sytt en lite näsduk åt johan av mitt tyg som han kan stoppa i kavajfickan!

Nej, nu måste jag sova, det nalkas jobb i helgen (BLÄÄÄ, hatar mitt jobb) och nästa vecka blir det en massa äckligt plugg som jag skulle kunna spy på just för tillfället.

ADJÖ!




Stockholm

2008-05-01 | 00:36:03

Om några timmar går bussen till stockholm, och jag kom på att jag inte har bidragit med nått fett till bussen, får svänga förbi på OK imorgon och köpa med mig nått! Vi ska ha mysigare än nån annan!!!!

Valborg vart lugnt... Har suttit på svenssons och druckit citronvatten............... WOHOOO! Jag och Sara va och kollade på ungeteaterfestivalspjäserna! HAHA! (vilket långt ord jag gjorde av det) så vi har varit väldigt kulturella såhär på valbrogsmässoafton och på kungens 62 åriga födelsedag tillochmed.

Jag och sara var och käkade på blå kiosken då hon berättade om några år sedan då de va på urkult och hittade en walkietakie som några grabbar kommunicerade med, också hade de lämnat en i sitt tält, så då hittade frida den och skulle jävlas, så hon satt alltså och pratade med killarna genom den där, och kom på otroligt fyndiga saker:

"Jag körde bil idag och jag om, KOM"
"Jag hade sex förut och jag... KOM"
"Jag flög förut och jag anKOM"
osv.. så jävla roligt. också skulle jag och Sara försöka komma på mer, och hon var ju fyndig
"Jag träffade en kille förut som hette Mal Kom" (Malcom alltså...:P)
också skulle jag försöka
"Jag ropade, KOM" hahah, så värdelös!

JA JA! Nu ska jag glo på ett avsnitt av scrubs och sedan somna in till alla smällare för att vakna upp om ca 5 tim, mys! (får sova på bussen tror jag, det lär ju ta 10 tim ändå..)

ADJÖ!