dorinda, aqua och chanel

2009-03-30 | 18:01:25

hjälp vilken jävla helg. den va helt dunder, men helt jävla stört efterbliven.

jag ramlade och slog ryggen i en trapp för att jag och carro var överlyckliga att se varandra, när hon bara hade varit till baren och köpt nått, och hade varit borta i max 5 min, men med vårat tidsperpektiv kändes det som 2 år, så vi typ började skrika och hoppa och skulle kramas, vilket resulterar i att jag faller bakåt och landar med ryggen i  trappen.

dagen efter kunde jag inte leva. vi har ju haft en liten fritidsgård hemma hos mig hela helgen, så jag, ida och amanda låg på soffan hela lördagen och jag kunde inte ligga på ryggen. sen blev vi hungriga så jag ringde henke och han kom och hämtade oss så åkte vi på max, och på bolaget.sen efter några få ynka minuter blev vi hunriga igen, så då ringde amanda sin vän gurra, också åkte vi ner på mcdonalds och åt lite till, man måste ju variera sig. vi såg också en sjukt dålig typ musical film på femman som handlade om några tjejer som skulle typ dansa i en bollywood film i indien, den va så töntig och dom hade så töntiga namn så vi visste inte vart vi skulle ta vägen. dorinda, chanel och aqua. så vi döpte om oss till det. sen fortsatte vi att festa, men med min onda rygg så sprang jag omkring i pappas stora skjorta så jag slapp ha nått tajt som satt åt mot ryggen.

i söndags jobbade jag.. det gick bra. efter jobbet åkte jag, dorinda och chanel ner på olerays och va med på vuxendagis. ,med wii, guitarr hero och en massa andra spel. vi satt bara och åt och lyssnade på när frasse spelade as bra musik. eller(?)

nu har jag varit på komvux och sedan promenerat med chanel. (ida)... sen ska vi iväg och sola alla vi tre bollywood dansare som vi är. vi måste ju se bra ut inför nästa film vi ska göra.

dags att käka lite middag, har ångest för att jag sov till halv tre idag.

DET ÄR VÅR UTE, OCH JOEL KOMMER HEM NÄR SOM HELST!

puss





efterfest :o

2009-03-28 | 04:45:18

klockan är typ 5, jag sitter hemma hos mig och efterfestar :O

jag döör:P haft sjukt kul ikväll :9

dags å dö :p

adjö!



en vän... med en bil (?)

2009-03-25 | 11:54:30

happ. då har alla fått lön utom jag. min kommer på fredag.. så idag, så ska jag få följa med mina älskade vänner och titta på när dom handlar och agera chaufför, det är väl det jag är i deras ögon,en vän med en bil, eller ännu värre, en chaufför med en bil.. (världens bästa bil dessutom, röda faran is awesome)

jag skulle ha fått en liten lön idag, för ett litet jobb jag gjorde på alla hjärtans dag.. okej, det är endast 300 kr, meeen... dom skulle ha passat fint idag när vi har bestämt att vi ska käka lunch tillsammans.. vad hände? vet inte. men jag har inte fått in några pengar på kontot iaf. ringde till min chef, och denne chef svarar inte. vad ska jag göra? absolut
i n g e n t i n g :')

det värsta av allt är att jag har slut på snusas :'( jaja, nu får jag sluta tycka synd om mig själv...

vill absolut inte jobba på söndag. jag kanske ska åka till sthlm över helgen?

bye bye blåbärspaj!



jobb

2009-03-24 | 15:09:02

väntar på att få åka till jobbet.

orkar inte jobba kväll ikväll, jag tycker att det är obehagligt att gå på fyran.. det spökar där.. dessutom fungerar inte lamporna i korridoren.. och jag tycker att det är obehagligt att gå in till lgh 71.

imorgon blir det nog fika.. fanny, jag och amanda bestämde förra veckan (på vår lilla second hand roadtrip) att käka våfflor på kupan denna onsdag, men.. i'm broke.. och får inga pengar förrän på fredag. pooooor me! men ida ska bjuda mig på fika imorgon. så det löste sig ändå, sa kärringen som sket i badkaret.

pratade med joel förut, han är så konstig. han kanske är ledsen att dom inte får komma hem tidigare... vad vet jag! eller så är han överlycklig och vill aldrig mer komma hem igen :O (hoppas inte...)

nej, nu ska jag gå och bajsa och sen åka till jobbet! adjö!



bajsjävlaskitfan!

2009-03-22 | 23:51:52

jag är så less och besviken nu så jag tror att jag dör! för det första.. vad handlar vädret om? jag sa ju att så fort jag skulle påstå att det va vår så skulle det komma en snöstorm, och vad kom det inte då? jo, en jävla snöstorm!!!!!!!

FÖR DET ANDRA!!!! så hade jag precis fått ett mail av joel där han skriver att dom inte kommer komma hem tidigare. här har man gått och varit överlycklig över att det endast var 14 dagar kvar, och nu är det helt plötsligt 24 dagar kvar. jag är så ledsen och trött nu så att nu ska jag sova bort mitt liv och aldrig mer vakna igen... jag är den nya tidens törnrosa, skillnaden är att jag ska sova i 100 år frivilligt!!!!

gå i ide är vad jag ska göra. adjö!



livet är en fest!

2009-03-21 | 13:20:44

okej, jag gick ut igår. och hade APKUL! det är så skönt när man går ut helt utan förväntningar också äre bah så jävla bra.

jag,tom och amanda satt hemma hos amanda och delade på en flaska vin som vi drack upp inom loppet av 15 min. sen drog vi ner till svenssons, där det gick utför. efter en massa öl och cider gick vi på stads där det va gay kväll. vilket va helt underbart! träffade en skitsnygg kille som va drag queen.... jag älskar honom, han va så sjukt snygg.

ikväll ska jag också ut tror jag. men nu är jag pankare än pankast! så jag kanske ta och kör röda faran ikväll. för jag har inte råd med taxi hem, och jag tänker absolut inte finna mig i att gå hem, och ska jag gå ut med fanny så brukar det alltid sluta med att hon övertala mig att gå hem i mina monster klackar, vilket resulterar i att jag inte kan använda mina fötter på minst två dagar. SÅ, för att göra alla besvikna så är jag inne på att vara nykter och agera chaufför ikväll! :)

nu ska jag lägga mig ner i sängen och bara vara allmänt bakis! underbart!

nu är det inte alls långt kvar tills att min älskade bejollelse kommer hem! jag längtar!



fredag 16:47

2009-03-20 | 16:47:42

jag har ett problem. jag har det JÄTTEKALLT i mitt sovrum, och.. jag kan inte stänga fönstret. varför då? jo, för att pappa skulle stänga mitt fönster en gång, och tog i för hårt, så handtaget lossnade. så numera måste man stänga fönstret från utsidan, vilket är alldeles för ansträngade. då fryser jag hellre..

idag har jag fikat två gånger. först frukost hos fanny, med zara, johanna, anna och fanny då såklart. de va gott med scones.

sen fikade jag på stan med väldigt coola människor vid namn amanda, anton och KG (kg har ett riktigt namn, men det är hemligt. ) vi har planerat jättemkt roliga saker, men det känns som att hälften kommer bli av.
löningshelgen ska vi åka på inflyttningsfest i gävle (kanske), sen nån helg efter det ska vi festa på nöjeshallen, och sen en helg efter det ska vi ha nilecity maraton! jag ser mest fram emot nilecity.

nu har jag skaffat mig lite mer vänner på facebook och känner mig ascool som är kompis med så många. nu ska jag vara lite töntigare och kolla på sabrina tonårshäxan, vilket är en awsome serie (as usual), men folk vägrar inse det. (okej, jag är 14 år!!!!) men man ska vara barn så länge man kan, och jag har EXAKT tre månader på mig att vara barn.

nu är det inte långt kvar till joel ligger i min säng och kliar mig på ryggen tills jag somnar. (som han har lovat).

fridens lovers!



vågar jag påstå?

2009-03-19 | 23:28:58

vågar jag påstå att det är vår ute? för varje år jag påstår det som kommer det en snöstorm. hur som helst så såg jag årets första fluga idag. OCH årets första spindel, dock kröp den omrkring i vårt badrum, så jag vill helst inte tänka på att det bor en äcklig svart sex bent sak i vårt badrum där jag duschar, hur som helst så kröp den omkring där, och jag tänker inte döda den för då blir det vinter igen!!! med snöblandat regn! USCH!

hur som helst så när jag va ner och köpte snus förut så fick jag en trevlig överraskning. dom har pimpat till locket och, radat upp snusarna sådär flashigt. det va coolt!

har varit och solat med amanda, så nu har jag duschat och smörjt in mig med min bodylotion som jag köpte i barca, som jag använder allt för sällan!

igår så hängde jag hemma hos amanda, vi spelade en massa spel. yatzy, plump, risk (som tom ALLTID vinner) och alias. sen kollade vi på "låt den rätte komma in", och den va dålig, bra, obehaglig, konstig och seg. så jag och fanny kom inte hem förrän vid 3 på natten :O

imorgon ska jag fika frukost med fanny, sen ska vi nog gå ner på stan och möta upp amanda&ida och ta oss en liten fika till. alla får vara med som amanda skulle ha sagt :D

nu, ett meddelande till camilla:

ja, alla kommer hem tidigare, den 3 april går deras flyg om jag inte misstar mig, så dom är väl hemma lördag 4 april. vilket gör att det bara är 17 dagar kvar! JAG DÖR VAD JAG LÄNGTAR!!!! jocke kanske inte har sagt nått för att han vill överraska, vad vet jag. :)

nu ska jag nörda runt lite till.. sen blire sängen, måste kliva upp tidigt imorgon, för jag måste tvätta håret! HATAR ATT TVÄTTA HÅRET! blä!

nästa helg är det löning. jag ska handla en massa!

fridens people!





disney

2009-03-14 | 19:41:48

jag har alltså suttit och tittat på en massa disneyfilmer hela dagen, och nu har jag precis sett lilla sjöjungfrun...

JAG GRÄT PÅ SLUTET!!!!!!!! hjälp mig, nu är man väl lite väl känslig. jag relaterar allt till joel och mig. snacka om hopplös romantiker.

ja, vet inte om jag har nämnt det.. men joel kommer hem tidigare.. pga nått visum eller va det va. vet inte exakt vilket datum dom kommer hem, men innan 5 april om allt går vägen. hoppas hoppas hoppas. så nu är det inte alls många dagar kvar. och ja, i värsta fall.. skulle det bli så att dom stannar hela tiden ut så är det enda bara 32 dagar kvar. tiden går fort.

nu ska jag kolla på melodifestivalen, blir jobb imorgon!

adjö gott folk!



.

2009-03-12 | 23:55:43

är trött. jobbar imorgon. kväll dessutom. slutar nio. vill inte.

har fått tillbaka min dator nu. imorgon är det inflyttningsfest hos carro.
ikväll har ag kollat hockey och hängt med tegströms och mikaela.

joel kommer hem tidigare. bara 24 dagar kvar nu helt plötsligt.

dags att stänga av datorn.

goodaaay!



tacksam

2009-03-09 | 23:30:39

dethär vädret gör mig deprimerad.

det enda som får mig på bra humör just nu är att det bara är 37 dagar kvar tills joel kommer hem, att carro har inflyttningsfest till helgen, att fanny kommer hem, att jag ska på intervju på onsdag och den här låten....






jag har ju ganska mkt att vara tacksam för, men man blir blind för sånt....

jag är tacksam för att jag har en man att älska, och sakna.
jag är tacksam för mamma och pappa
jag är tacksam för att jag har ett bra liv, med vänner runt omkring som bryr sig om
jag är tacksam för att jag får mat varje dag
jag är tacksam för att jag bor i ett sånt pass rikt land som sverige.

ja, jag skulle kunna skriva en hel lista, men glömmer bort hur mycket man egentligen har att vara tacksam för.



religös?

2009-03-08 | 22:19:11

ja, då har man fått lånat carolines dator för att nörda runt lite.

helgen har bestått av allt för mycket alkohol och för mycket spendering av pengar.
men det va kul :)

dom ringde från if i fredags när jag va på kalas hos lina (som förövrigt fyllde 20, grattis igen.). hur som helst så ska jag dit på en till intervju på onsdag klockan 9. hoppas hoppas.

jag hatar vädret, en massa jävla blötsnö. USCH! vill bara ha vår nu.

sitter hemma hos carro nu och kollar på beck. älskar svenska filmer :)

ja, jag har nog inte så mkt mer att komma med. haha, förutom att inatt när jag kom hem från krogen så låg mamma och pratade i sömnen, och helt plötsligt så började hon prata jättehögt, sen börjar hon sjunga. "tryggare kan ingen vara, än guds lilla barnaskara..." så jag väckte henne, och vårt samtal blev ungefär såhär. (hon sov fortfarande när vi pratade.)

jag: mamma, du sjunger i sömnen.
m: ja, jag vet. jag ska bli religös lotta.
jag: haha, va? jaha, vad sjunger du då?
m: jag sjunger psalm 14, jag sjunger med jesus lotta, det är så härligt. har du haft kul ikväll?

HAHAHAH! va? aaaaaa, religös är hon då verkligen inte, för hon kommer in i mitt rum imorse och skriker, jävla fylletratt! och kastar mitt löshår på mig! shcizofren men mysigt mama! ;)


nej, nu ska jag pissa. sen blire mer beck.


adjö!

ps. världens roligaste reklam.





14:58

2009-03-03 | 14:58:48

min dator är trasig, och inlämnad på lagning. så nu får jag sitta vid pappas dator i smyyyyyyyg.

vaknade nyss, vilket betyder att det va en aplång dag igår. jobbade först från 7-16 och sen så hjälpte
jag carro att flytta till sin nya lägenhet.
vi satt uppe till 3 och skruvade ihop en tvbänk, och gjorde egna hål med en jättespetsig mejsel istället för med en skryvdragare.. kan ni fatta att vi höll på ett tag. sen packade vi upp alla kartonger, så nu har hon fått iordning ganska mkt faktiskt. typ det mesta :)

ja, ska ska käka nånting nu och sen tänkte jag städa mitt rum, hör och häpna.. är väl klar nångång vid nästa årtionde!

43 dagar kvar tills joel kommer hem!!!!!!!

adjökens!