vi reser till portugalien....

2009-08-20 | 16:24:52



det finns nog ingen annan människa på denna jord som längtar bort så mycket som jag gör just nu.
och på måndagkväll/ tisdags tidiga natt, okej.. 00.20.. så åker jag och min bästis mandy till arlanda, för att senare flyga iväg till varmare breddgarder, PORTUGAL, here we come.

jag har redan börjat packa, och jag har redan packat klart, så när som på alla hygienartiklar som jag fortfarande använder :P jag fixade mitt pass i tisdags, och har varit så orolig över att jag inte skulle få det i tid, men idag hade det kommit, så imorgon ska jag hämta ut det, och växla lite pengar och boka bussresa till el stockholmo. :D

ja, så mkt mer händer inte i mitt lilla sundsvallsliv, nån som känner sig manad att låna ut en kamera? (jag skulle inte göra det, så jag förstår om ingen vill....) :')

nej, nu kommer snart min mama och hämtar upp mig, vi ska shoppa lite inför resan!

goodbye folks!



sommar, sommar och sol.. havet och vinden en doft av kaprifol.. (stavas det verkligen så?)

2009-08-12 | 20:47:20

alltså, jag och min blogg funkar bah inte... jag ger upp det här med internet och allt annat som har med media att göra (förutom bio en regning sommarkväll) under sommaren. jag har jobbat som en skit, har varit totalt asocial under några månader, men nu är jag ledig...

har vart i sthlm i helgen med min fästman. vi bodde hos min älskade aftonblads/klick skrivare friday i hammarby sjöstad. asamysigt. åkte buss med joels kompis från thailand som är helt sjuk, kör stadsbuss och är den yngsta busschaffuören i hela sverige, parkerar han liksom sin (lilla) 18,6 meter långa buss utanför krogen, tar med alla sina kompisar och kör runt dom medans han jobbar.... han är så hysteriskt rolig.

"jag vill påminna alla om att det är tillåtet att röka i bussen, ska ni pissa så gör det i papperskorgarna, knulla får ni göra längst bak, alkohol får medtagas och drickas under färd, sen vill jag uppmuntra alla att använda bältet....." också dunkar vi musik i den där bussen... alla fick åka gratis också åkte vi runt och glassade i sthlms gator och torg. wonderbaaar!

det hände en sån sjuk grej idag, kort och gott, min mobil blev stulen i umeå i januari, imorse ringer dom hem till mig från h&m i sundsvall och berätttar att dom har hittat min mobil i en provhytt, men min mobil ligger brevid mig säger jag... tjejn i luren säger att hon har kollat igenom telefon boken och ringt dit det såtr "hem" och kommer hem till mig, så jag provar att ringa till mitt gamla nummer medans hon är kvar i telefonen... "ja, nu ringer det här.." va? då har alltså min telefon förflyttat sig från umeå, hamnat i en provhytt i sundsvall efter ett halvår, vad är det för jävel som har stulit den av mig? tack dock för att ni hade fyllt ¨på mobilen med pengar och laddat batteriet så att det gick att ringa til och från den när dom hittade den :)

lilllördag vilket betyder uteservering med tjejerna. jag mandy, zariz, carro och sanny ska ner nu och ta en efterlängtad öl i kvälsssolen. adjö så länge.

p.s lina!!!! jag ringer dig imorgon, vill veta hur du lilla vincent mår!! :)

puss banan / eder er lottsfor!