Long time no see

2008-06-24 | 23:07:05

HALLOJ! jag har inte skrivit på år och dar, fanny hade rätt, jag var aktiv i typ 1 mån, sen lade jag ner det där. Orkar liksom inte sitta vid datorn på sommaren!

Ja, nu har jag iaf tagit studenten, det man har längtat efter i tre år. Det var kul, men jag var heeelt slut, eftersom att jag, carro och jomman promt skulle gå ut på onsdagen, det gick ju bra, sov i tre timmar, också upp klockan sex för att dricka igen, hysteriskt! Men jag hade jävligt kul, synd bara att det skulle vara så jävla kallt. Lastbilen var ju lätt den roligaste av alla, jag skrek bort min röst, så jag kunde inte prata på iaf 4 dagar!

Snart är det gatufest också, hade inte tänkt att gå, men då fick jag en tredagars i födelsedagspresent, så då är det väl bara att tacka å ta emot!

Det värsta som har hänt mig hittills är att zara har flyttat till norge, det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på det, men hon är hemma snart igen, och då ska jag krama henne hårt, och inte släppa henne! (jag är inte lesbisk, men hon är en sån fin vän)

Det mesta som har hänt är väl att jag har klistrat fast mig i fanny och är med henne jämt, hon börjar nog bli lite less på mig nu, jag är nästan som en stalker! (gud! Jag stirrade mig blind på ordet stalker, stavas det ens så?) Hur som helst så har jag nog inte supit så mycket som jag gjorde de sista veckorna innan studenten, och på studenten, därför måste jag rena min kropp!

Snart åker HELA min släkt (som består av 10 personer) till Alcudia! Skönt med lite familjesemester + joel! Förövrigt så fick jag min lön för majmånad, vilket var två dagar, lönen låg på 1114 kr, jag har beställt kläder för 1112 kr! BRA CHARLOTTA! jag som skulle spara till min asien resa, lyckat! jajajaj

Nu slutar jag skriva! ADJÖ!!!! (JAG TYCKER OM MINA KOMPISAR, FÖR DOM ÄR BÄST)