hola, cepaza?!?!

2008-11-30 | 02:58:51

02.42, sitter ensam i lägenheten. alla är ute och festar, jag pallade inte, är sååå sjukt trött sen gårdagen, så jag drog hem. med en full jävla ante som skulle spy hit och dit. nu är han försvunnen, han gick ut, själv... mhmm..

gårdagen slutade med razzmatazz, och jag vart alldeles för full. hua! razz lever upp till sitt rykte om att vara europas näst största nattklubb. jag yrade omkring i en jävla labyrint av broar och trappor och en massa dansgolv exakt överallt. det var förjävla roligt, men förjävla för stort också, det är som en stor galleria som man springer omkring i aspackad!

vi har numera en vakt som sitter i vår hall och vaktar så att vi inte kan ha fest, allt pga två killar som sparkade sönder vår hiss, vart tog privatlivet vägen? vakten är dock himla trevlig, kommer från peru gör han också! inget mer festande på plaza universitat cinco iaf!

idag fick jag ett samtal från min mer än saknade joel, men problemet var att det va inte joel i andra änden, utan min älskade lilla elin!

elin: hej det är elin
jag: MEN HEEJ GUMMAN!!
e: vad gör du för nånting?
j: jag lagar mat
e: är du hemma?
j: ja, jag är hemma i min lgh i spanien
e: jag saknar dig......
j: jag saknar dig med gummsan
e: när kommer du hem?
j: jag kommer hem snart!
e: okej, hejdå!

haha, barn är ju så söta så man vill ju bara äta upp dom, särskilt elin! gullunge!

samtalet med min pappa idag lät ungefär såhär:

pappa: hallå, sover du?
jag: ja, vad är klockan?
p: 14.00
j: jaha, jamen vi va ut igår
p: jaha, vart va ni då?
j: razzmatazz, en av europas största klubbar, med typ 8 dansgolv
p: jaha, vad kul.. kom ni hem sent?
j: njao, vi blev rätt tidiga faktiskt, vi va hemma redan halv fem
p: HALV FEM? TYCKER DU DET ÄR TIDIGT?!

haha. två givande samtal har jag fått idag, och snart ska jag få träffa ALLA som jag saknar mest! åh så härligt det ska bli. jag ska få ha givande samtal med min tarro varje dag snart, det ska bli lovley!

nu känner jag att det är dags att sova, imorgon har jag och frida städdag, så det är väl lika bäst att man sover nu så man orkar imorgon, för vårt rum ser verkligen förjävligt ut!
förresten så har jag köpt en ny ipod. den är fin!
hejdå!



i'm coming home again

2008-11-25 | 23:53:38

do you think about me now and then, i'm coming home again!
japp, det gör ja, ÅH vad skönt.

ska bara citera lite snabbt utan att nämna några namn
"han vill jag hångla med ikväll"
"gö det rå"
"okej... hi, why are you standing here"
"the dancefloor is a mess...my english is so bad"
"skip the fucking english......."
försökte hångla, blev dissad! HELT UNDERBART! men som jag brukar säga, man lever bara en gång, så go for it!

nej, nu är jag trött, har vart en lång dag med en massa shopping till mamma, pappa och joel! imorgon ska jag och grabbarna åka till ikea, dom hade tydligen nått erbjudande att man får äta 10 köttbullar för 1 euro, hahah. sen ska vi alla gå ut och dricka lite på en bar som avsked för fia! MYS!

good night, sleep tight, dont let the bedbugs bite! PUHUSSSS!



jocke, var fan e vår äggknippare?

2008-11-25 | 15:09:45

jag har sagt upp mig, och bokat hemresa! så nu kommer jag hem gott folk!!!! tåget från sthlm går dock inte förrän 20.00 på kvällen, och jag landar tre, så jag ska hänga med fia och stina i sthlm några timmar!
så jag är i sundsvall 23.24. vilket datum tänker jag inte säga ;)

nån har sparkat sönder vår hiss, eller nån och nån. jag vet precis vilka det är, och alla i sundsvall också, idioter! kommer hem från jobbet igår och får veta, att om vi inte betalar 15000 kr inom 24 timmar kommer polisen komma och arrestera ALLA oss som bor i lgh, så konstigt, jag va sjuk och låg och sov, fattade ingenting. så kommer jag inte hem så sitter jag i fängelse...i madrid förmodligen..

igår va vi iaf på nasty mondays, fias sista partykväll innan hon drar :'( när vi kom hem så skulle alla laga mat, och sofie skulle göra äggröra, vet inte riktigt hur hon lyckades med tanke på hur full hon faktiskt va, hur som helst så skulle hon leta efter en tändare, hon sa alla andra ord utom tändare.
"jocke, var fan e vår äggknippare??!"
"va?"
"nej, men nu sa jag ju fel, jag mena ju eldkvarn, var är vår eldkvarn?"
hahaha, ojoj, så långt ifrån tändare så det finns inte :P

jag är stinas, fias och sofies nya idol, så dom har lovat att dom ska göra en fanclub åt mig på facebook, så joina den ni som tycker att jag är en cooltjej89!

fick även gå tillbaka till mamma och pappas hotell för att hämta en skinka som pappa glömde, hahah. "hello, my fader forgot a ham here, can i have it?"

nu ska jag dra till jobbet och skriva på en massa papper!!
PUSS



vart tog den söta lilla grannen och snusen vägen?

2008-11-18 | 18:47:05

nej men nu tror jag väl att jag är trött. att jobba mån - fre tär på en som fan, och jag har jobbat såhär i två veckor nu, hahah hur fan ska det gå? kommer ju antagligen jobba så resten av mitt liv. herreminje! har ingen snus... är helt crazy nu!
grannen kom igår, och han köpte med sig snus, men vart fan är han nu? BORTA! och snusen har jag inte fått än heller, blir galen här!
ring ring ring grannen, svara... i really need my tobacco!
nej, nu ska jag hetsringa lite till. sen blire väl att sova, ska ju upp tidigt imorgon igen!
snart kommer mamma och pappa. längtar!
saknar joel!
puss schluuut!



vänner

2008-11-16 | 17:27:19

ja, vänner ja. vi har bestämt att vi ska återförenas allehopa hemma i sverige. jag ska komm till sthlm, och dom ska komma till sundsvall. det ska bli härligt! härliga rumskompisar vi har!
det räcker med att man är borta i 4 veckor så märker man verkligen vilka som är ens riktiga vänner, sånt kan ju faktiskt vara bra, om man är osäker, åk iväg ett tag så märker du fort hur folk beter sig där hemma. det har jag gjort!
:)
nu ska bajsfrida sitta, den lilla slampan! hejdå! vi ska fika



fredag

2008-11-14 | 14:05:46

det har varit en skon vecka pa jobbet. har egentligen bara suttit och lart kanna varandra. sa nu vet vi alla vara livshistorier!
sitter pa jobbet nu och har rast, slutar om en timme, da ska jag traffa fia, stina, lotta och sofie pa stan sa ska vi handla lite.
idag ar det stralande sol och 25 grader varmt, deni! har suttit ute i solen med mina arbetskollegor och en kaffe, (jag har alltsa lart mig att dricka caffe con leche) kaffe med mjolk:P
jag kanner mig som varsta kontorskvinnan, med passerkort som sitter vid sin kontorsplats och skriver viktiga avtal, egentligen sitter jag och skriver en blogg, :D

transnews ar har idag och filmar alla, sa vissa har fatt tagit pa sej en julmossa och sagt god jul pa sitt sprak...
ikvall blire val fest hemma hos universitat ganget som vanligt, forra helgen vare nan som forstorde vart koksbord, sa nu sitter vi vid nastan inget bord alls nar vi ater.
frida gjorde matlada at mig igar, som jag saklart glomde, sa det blir till att kaka den till middag istallet!

kvallens bravader kommer antagligen besta av catwalk! formodligen...

saknar joel orehort mkt faktiskt, men han kommer ju snart hit och halsar pa!

och jo fanny, du ar ocksa extremt viktig saklart, men du kommer ju anda inte kunna komma hit, men dom jag vet kommer kunna komma ar ju joel och carro, darfor ar dom extra viktiga. fan vad vi ska shake what my mama gave us nar jag kommer hem, helst jag och carro pa olearys! det brukar alltid sluta riktigt riktigt bra, typ som att nan av oss gor bort oss totalt, blir aspackade och spyr i ett horn ungefar! lyckad kvall!

nu ska jag val ta och jobba igen, eller ja, sitta i en ring och snacka med alla, de ar vad vi gor pa jobbet just for tillfallet just for att var kampanj inte kommit igang riktigt an! forst ska jag ga pa toa!

min coola titel har pa jobbet ar forovrigt agent! och dresscoden ar elegant! vilken grej va! the navy akte forbi i en stor bat idag forbi vart fonster och gjorde honor! det var coolt, en massa snygga killar i uniform, som vi ser fran fonstret pa femte vaningen! helt underbart egentligen!

puss pa er alla, ses snart!



affishen

2008-11-13 | 23:31:47

 
min fina affish som jag så mysigt blev bemött av när jag kom hem från jobbet! i love it!



nickname chucky

2008-11-13 | 23:09:29

allt började med att jag hade en mardröm, frida hade tagit av sig sina bruna linser för en dag, och jag va så ovan att se henne, så jag fick för mig att hon såg ut som chucky (missförstå mig rätt, du är jättevacker i dina blå ögon..)
hur som helst, så drömmer jag att jag får ett barn, (en son), som har svart stort, struligt hår, och ser ut som chucky i ansiktet!
min då såkallade son får nått slags pyskosfall och börja riva sönder sin mage och skrika hysteriskt, så han blöder som en tok från hela magen.... (EN RIKTIG MARDRÖM)

då gjorde ju jag det stora misstaget att berätta min dröm för fia, stina och sofie, och dom tyckte ju såklart att det där var så jävla roligt.

idag, när jag kommer hem från jobbet, sitter jag och chillar inne hos sofie ett tag, sjunger jullåtar ochså. tänker, njao, man kanske ska gå in på rummet och byta om till myskläder, vad sitter då väggen ovanför min säng?

JO, en stor jävla affish med närbild på chucky, där det står, "sov gott, dröm sött, hälsningar stina, sophia och sofie"

HJÄLP! JAG VÅGAR INTE ENS SITTA SJÄLV PÅ MITT RUM NU, CHUCKY SRKÄMMER MIG! SÅ tack vare mina härliga rumskompisar så kommer jag ha konstanta mardrömmar och bli psykiskt sjuk och till slut behöva ta livet av mig själv för att jag inte mår bra! tack för den! men vadå, jag är glad för det, lika gla! ;)

dagen har varit en så jävla bra dag! frida hittade igen sitt pass som hon förövrigt har tappat bort två ggr nu, vi behövde inte betala lika mkt i hyra som vi hade tänkt, så vi slipper vara utan pengar, och imorgon är det fredag, vilket betyder att det är helg, och jag får sovaaaaaaa! :D jag ska köpa min ed hardy keps imorgon eftersom att jag har pengar, och kanske tillochmed invenstera i en mössa, det är faktikst ganska kallt att gå till jobbet på morgon i 40 min, när det bara är 15 grader varmt!

och vet ni en till bra grej, jag har fått massage av ante, jag fick ringa till joel från jobbet idag och prata med honom och mamma och pappa kommer nästa helg, jag längtar så jag håller på att spricka!!! SÅ KUL det ska bli att få träffa dom igen!

nu ska jag sova så jag orkar med jobbet imorgon!!
tackochbock morgonrock, tach å hej leverpastej!



tack och hej, leverpastej

2008-11-12 | 19:39:06

då har man äntligen börjat jobba! är så stört trött på dagarna så det finns inte! kommer bara att jobba daaag, 9-15, helt underbarT! har fixat spankskt bankkonto idag, och dom gör allt för att mjölka en på pengar, 36 euro måste jag liksom betala för att få en konto?! jobbbbbbbbiiiiiiiiiiiiggggggggggt!
jag ska sitta och sälja telefonabonemang till företag, så de är alltså en buissnes2buisness kampanj, känns bra fakitkst!

sitter här hemma och får frågor av ahmad hela tiden, han är så söt! det är fett lyhört här, nån sitter och spelar piano och det låter som att dom sitter och spelar i samma rum!

kommer nog inte åka tillbaka hit efter jul, känner liksom att jag är klar här nu, nu har jag testat det här och det var ju en kul erfarenhet, men kanske inte riktigt min grej! jag trivs jättebra åså, men jag längtar hem och nu känner jag för att göra nått annat liksom! kanske tänka ut vad jag vill plugga, söka ett jobb, vad som helst egentligen :) så, jag kanske tillochmed kommer hem tidigare än planerat, men det får ingen veta, för jag ska överraska!:D:D

nu ska jag typ gå och lägga mig, är sååå sjukt trött, men samtidigt vill jag hinna se senaste avsnittet av gossip:D:D åh!
nästa helg är kommer mamma och pappa, jag längtar!!!!!!
när kommer joel? när kommer carro? de viktigaste personerna i mitt liv har ännu inte bokat resa, hjärtekrossare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS




lika glá, norrlänning i all ära

2008-11-09 | 18:41:35

sophia: "gud, jag tror att jag håller på att bli sjuk..."
jag: " Jasså?!"
sophia: "haha, asså ni norrlänningar är såå roliga, "jasså.. schoooo" ni grymtar liksom när ni pratar.."

sofie: "hahaha lotta, det syns verkligen på dig att du är en norrlännning"
jag: "haha vadårå?"
sofie: "jamen du liksom, lalalalal..."
jag: "lalala?"
sofie: "jamen, en sån där som joddlar du vet..."

hahah, jäla skiiiit fan, norrlänning i all ära säger bara jag!

hade absout den roligaste kvällen igår, allt börjar med att vi går på city hall, och det är stor pepp på alla, men den största peppen kommer när dom helt plötlsigt börjar spela SOMMARTIDER med gyllene tider i barcelona, på en nattklubb... alla spnjorer stod helt still, medans vi en liten grupp på 7 pers står och hoppas och skriker som fan! sååå underbart och helt hysteriskt kul. sedan blir det världens roligaste efterfest hemma hos oss, det enda jag har att säga är lika glá, och we are all the winners. UNDERBART!

nu blir det film!!!!! puss på er

citat från gårdagen:

"eftersom att jag är så jävla äcklig som person, så känner jag för att slicka på den där sopen, det är okej va?"  -stina



jobb och grejer....

2008-11-04 | 21:00:09

är väl ett roligt påhitt.. det är himla kul tycker jag. jag och frida sitter och snackar med henke nu på msn, och vi har webcam så vi kan se varandra. henke har fått ett jobb, han är sååå duktig, och jag saknar honom! och han saknar mig!

vi har sett gossip girl idag, bästa avsnittet hittills, nu går jag!

saknar alla! adjö!



when a women loves a women

2008-11-02 | 17:55:51

ännu en helg avklarad, igår hade vi en trevlig stund på en bar.. värsta tjejgänget va vi :D och sophia som är sååå kär i sin tjej, satt och sjöng lite halvlullig med ett glas vin i handen som en 40 årig alkolist, "WHEN A WOMEN LOVES A WOMEN...." haha.. hon är så rolig..

vi skulle gå på otto igår, men vi kom dit 10 min efter att listan hade stängt, så vi va tvugna att betala 12 euro för att komma in, nej tack sa jag då! så vi åkte hem med svansen mellan bena och sov en god natts sömn! fast först sprang jag omkring och gjorde en G innan vi somna, så vi fick oss ett gott skratt sådär på småtimmarna.

jag saknar min joel, vill att han ska komma hit, NU! tina har åkt hem också, det va inge kul, och joél saknar henne så mkt, så han vill också åka hem nu, alla bara åker ifrån oss! jag saknar fakitkst inte kylan om jag ska vara helt ärlig, men människorna i mitt sundsvalls liv saknar jag som bara den! ahmad kommer hit den 10onde, den enda som har bokat resa förutom mamsen och papsen! min snus är snart slut, så jag är beroende av sverigebesök så snart som möjligt.. frida vill inte att jag ska få panik här nere.

ikväll ska jag och frida laga lyxmiddag, lax med potatis, gräslökssås och citron, MUMMA! frida har precis tappat upp ett bad, hon har haft lite problem med magen dom senaste dagarna, hon har spytt åså... och jag har varit jätteförkyld, men nu är jag bättre.

nu kom ante och jocke hem, vilket betyder att datorn inte längre är min, jocke har varit på värsta pokergrejset här, och han ha varit borta i 24 timmar, och ante hade inga nycklar till rummet, så han har inte haft nå grjer på ett dygn, stackarn! men nu är dom hemma, och jocke är HELT SLUT SOM ARTIST!

nu är det dags att lämna cybervärlden! seyou! ADJÖ!

p.s saknar er mamma och pappa och joel... mest!