inside.

2010-11-29 | 17:07:22

igår och idag har jag bara suttit inne. uuuä! nu ska jag ta tag i mitt liv, dra och träna.. och det ska bli såå skönt... tränade bara en gång förra veckan..

sen drar vi på allstar hela hänget och kollar på el classico! albanerna är ju största fotbollsnördarna, alla av dom.. så vi lär ju bli ett rätt stort gäng. käka och kolla fotboll. mys! men nu har jag inte tid med det här fan. är sjukt stressad.

var ut i helgen btw, alla tjejerna var samlade igen. sååå kul!

skriver mer sen nångång...




die motherfucker die!

2010-11-27 | 13:03:46

imorse så dog jag lite inombords för att det är så satans kallt ute, och för att bata tvingade mig upp i sängen och ut i kylan. gaaah! den här vintern kan gå å dö!

har inte haft tid eller pallat skriva på ett tag, har jobbat och shoppat! :) i torsdags så var jag och bata ut och åt tapas, och sen såg vi harry, helt okej film.. tjejerna som satt brevid oss satt och storgrät, (högt dessutom) när dobby dog! haha!
igår, så julpyntade jag lgh och sen så bakade vi lussebullar. asmysigt!

ikväll vill jag bryta mitt löfte om att ha en vit månad, har ju faktiskt klarat tre av fyra.. dessutom är det löningshelg, så varför inte liksom..

amanda känner för att sitta och pimpla vin och få en karatefylla.. och jag är på.

längesen jag träffade carrvan nu, ska vi gå ut ikväll carro? :) skaru mä liksom? JA JA JA!!!!

nej, här blire inga barn gjorda, nu ska jag in på hemnet och kolla in lite bostadsrätter! :)




fuff!

2010-11-24 | 16:54:25

ma gad! jävulskt trött brud bah! har jobbat fem dagar i rad, och än är det inte slut...

haha, snacka om lat tjej, efter fem dagar, som en genomsnittlig svensson jobbar varje dag ca 300 dagar om år.. så är jag helt slut. hur ska jag orka med ett mån-fre jobb? nej, men det är inte riktigt min plan.. det är så skönt å va ledig mitt i veckan ibland.

madde kom precis in och stressade upp mig för allt vi ska göra innan stängning ojoj.. det vankas jul på ica bergsgatan och då ska ALLT upp.. julnötter, prinskorvar, julmust.. osv osv..

ja, det är bara å köra så det ryker så blir hövdningen och alla andra nöjda! :) kunderna måste ju få julmust i jul, herregud!

det enda jag ska äta/dricka som har med julen och göra detta år, det är julmust och lussebullar, resten kan ta sig i arslet.. thailand, thailand...

för övrigt så har jag sökt på lite mer lägenheter, men det är ett helvete å hitta en hyresrätt här i stan, man ska stå i kö å grejer, och innan vi står längst upp på listan bor vi nog i sthlm och jag har säkert redan hunnit plugga klart..
vi får hoppas på att mitthem godkänner oss på den där första lägenheten så slipper man hålla på. då känner jag att man lika gärna kan invenstera i en bostadsrätt, fuff!

nej, men gud vilket tråkigt snack om lgh hit och dit.

jag tror jag ska sätta mig i massagestolen en stund innan jag går ut och packar upp lite prinskorvar. jamen dåså!

sen efter jobbet så drar jag hem till bajs timrå och sover för att börja jobba kl 7 imorgonbitti.. JA JA!!!!



Eko

2010-11-22 | 11:43:21

Happ, då sitter man på jobbet igen och lyssnar på skitsnack! Jag blir så trött, skitsnack är det värsta jag vet! Usch, usch usch!!!! Jävla äckel! Mitt huvud är tomt, blankt och ihåligt... Det bara blåser i huvvet på mig! Och ekar nog också... Hallå... Hallå.... Lå... Lååå.... Haha jaha, det där var ju bara konstigt! Har absolut inga som helst kloka ord å säga idag! Inget vettigt å komma med... Jävla vinter å kallt, mörkt!!! Kan inte längta mer till Thailand! Sol och värme och på julafton ska jag ligga på stranden i en solstol, dricka en drink och läsa en bok å lyssna på musik!! Snart Lotta, snart så... Dags å göra nån nytta kanske... Hejdåhejdå!



fucking awesome låt

2010-11-20 | 22:31:24




“If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you.”

2010-11-20 | 21:47:54

åh vad underbart det är när man hittar bilder som man inte har sett på länge.
jag älskar't!

haft en chill kväll hos batas föräldrar med hans släkt från kosovo... haha och hjälpt abbe med klädseln så han kan fixa bazz... HA HA! han vart så fin, skulle på gymnasiefest å grejer, smågrabbarna!

imorgon ska jag först jobba från 7-12 på skönsmohuset, sen drar jag och jobbar på ica från 13-16! pengar rullar in som dom ska, det går bra nu..

oj, nu skriker bata för zlatan gjorde ett snyggt mål. zlatan gråter, bashkim gråter.. fiorentina gråter.. 1-0!
bisa kleta, cykelspark.. jävulskt snyggt mål!

bashkim är lite efterbliven, men det är okej! jag älskar dig för den du är!

“It is more fun to talk with someone who doesn't use long, difficult words but rather short, easy words like "What about lunch?"”









polaride picture

2010-11-20 | 21:24:35

denna fina affish hittade jag idag när jag kom in på mitt rum! TACK!



Stålmannen är vad jag är

2010-11-20 | 12:44:17

Är på jobbet och är sjuuukt trött.. Ja, man måste faktiskt sluta hata, det tar så mycket energi och ingen mår bättre av det och ingen blir glad! Jag ska nu officiellt sluta hata och glädjas över de människor som finns i mitt liv! Jag har världens bästa vänner, som har visat att de verkligen ställer upp i ur och skur, och det är guld värt! Anyhow, igår hände något fantastiskt och otroligt! Amanda lyckades lägga sin plånbok på taket på bilen igår och glömde bort den och körde iväg! Så hon kom ut till mig i Timrå och insåg att fuck, min plånbok låg på taket! Så vi körde iväg och letade efter den på vägarna och vi tänkte att den aldrig hade kunnat hällt sig kvar på taket ända ut på motorvägen, men sen på vägen tillbaka så använde jag mina hök-ögon... Och där, på motorvägen, i skönsbergskruvan, i mörkret, lyckades jag se en svart plånbok! Så jävla bra! Hah! Så vi stannade och gick omkring på motorvägen och plockade pengar och kort å grejer! Jag kanske är Stålmannen! Dags att jobba!



Natt..

2010-11-20 | 00:44:48

Mörkt, kallt och jävligt! Deprimerande årstid! Dock lite mysigt att det snöar nu, och att jag och bashkim snart kan börja åka bräda! Som jag har längtat! Börjar jobba om 6 timmar! Ångest, varför sover jag inte? Det är liksom inte samma sak när inte bata ligger brevid mig! Hoppas att han kommer hem snart! Och nu är det inte långt kvar tills vi åker till Thailand, jävlar i min låda vad skönt det ska bli å slippa fira jul och äta äcklig julskinka och allt som hör till! Är så kräkless på det nu! Hoppas hoppas att vi får den där lägenheten! Nä, men nu tror jag nog att det är dags att sova så jag orkar med morgondagen! Hejdåhejdå!



fredagsnöjen..

2010-11-19 | 23:09:10

shit, jag fattar inte ens varför jag tänker skriva såhär nu, så jävla högstadiefasoner så jag dör. men jag känner att jag måste..

det finns alltså en människa som har haft världens utläggning på sin blogg angående att man inte ska klanka ner på andra människors utseende. då måste jag bara fråga mig en sak? vad har du gjort de senaste veckorna? eller senaste halvåret har du skrivit i din blogg om mig... att jag är fett äcklig, att jag är en flodhäst, att jag ska prova gå ner några kilon osv osv.. ringt till min pojkvän mitt i natten och skrikit som en besatt och undrat om jag väger 150 kg? varför har du gjort det?! antagligen för att du för det första är svartsjuk/avundsjuk för att jag faktiskt är såååå mycket snyggare än dig, går liksom inte ens att jämföra.. kanske för att du har dålig självkänsla och mår bättre av att klanka ner på andra? eller för att du verkligen tycker att jag är så fruktansvärt ful och tjock, men då tror jag nog att du måste köpa ett par nya glasögon med bättre styrka så du ser världen ur ett annat perspektiv... för ditt sätt och se på saker och ting just nu är rätt vrickat..

sen så är det ju faktiskt så att man får ta konsekvenserna av sina handlingar.. och dina handlingar gillas inte av någon på min sida..

jag har nog inte så mycket mer och säga i det här fallet, men enligt mig så har du betett sig som en gris och jävligt omoget, vågar inte ens svara i telefon och stå för vad man har sagt och gjort... det om nått, är fegt, och sen smsa till min pojkvän för att han ska be mig sluta med saker och ting. vill du mig något så hör av dig till mig ist, du har ju mitt nummer...

... världen är orättvis, miserabel och upp&ner vänd... så är det bara och det lever man med. och det finns folk till allt. och tur är väl det, vad ska jag annars roa mig med en fredagskväll?



keenan cahill feat 50 cent

2010-11-19 | 20:41:57

http://www.youtube.com/watch?v=o9QnfUSl7Os

sååååååå jävla skön kille! jag älskar't!



hello goodmorning...

2010-11-19 | 20:28:30

OMG! bashkim sitter och lyssnar på nån slags albansk musik så jävla högt att jag inte ens kan höra mina egna tankar. sen kommer abbe in och skriker åt honom.. bata skriker tillbaka, så jag tror att ljudet ligger på en sisådär 1 miljon decibel!

ikväll ska familjen kryeziu till familjen shala eftersom att idde fyller år. och jag är inte på festhumör, därför tänker jag stanna hemma, dock inte i min och batas lgh för där är internet fett seeegt, och jag & min älskade rihanna (amanda) ska... wait for it.. wait for it.... LANA!!!! hahahah! hemma hos bashkims föräldrar ska vi alltså sitta och lana hela kvällen, och amanda ville se idol, men jag har helt tappat intresset för det programmet, av nån anledning så tycker jag att det är fet tråkigt. men, det är väl lika bra å ställa upp för laget och kolla in det där jävla programmet, eller så lanar jag bara medans.. hahah! jag säger som tina skulle ha uttryckt sig.. att sitta i någon annans hus är ungefär som att bli rövknullad.. lite konstigt men samtidigt skönt. hon är störd!

och där höjde han volymen ett snäpp till... dock en annan låt nu, en som faktiskt går att lyssna på.. hello good morning med rick ross, kayne west och NICKI MINAJ, världens bästa kvinnliga rappare tror jag! :D hon är så jävla skön bah helt enkelt sådär. yeah boi!

det va så kul att va på stan idag.. alltså jag bryr mig inte för fem öre, men mina vänner gör det, och fyfan vad dom hånade och skrattade och va elaka! inte ok, men vad ska jag göra åt saken liksom?!
det har vart sån jävla hysteri den senaste tiden så jag är bara sååå trött.. helt slut faktiskt.

jag och bata ska kanske flytta till en annan lgh i STAN! fatta hur mycket bensin jag kommer spara på det. det skulle vara det ultimata. huga buga sommarstuga.

nu ska jag tydligen lyssna på nån jävla låt och säga om jag tycker att den är bra eller dålig. jaja!

cheers!




gud vad konstigt.

2010-11-04 | 19:04:15

haha.. jag bloggar igen.. sisådär 7 mån senare. vet inte riktigt varför? det finns nog inte en själ på denna jord som läser min blogg.

mitt liv har blivit helt upp och ner vänt på senaste tiden.. men nu bor jag iaf med bashkim, min älskade..
jag har inte kunnat ätit riktigt på flera dagar.. så fort jag äter så mår jag illa! :/

äh.. det här kändes ju bara konstigt. nu ska jag lämna tina och mattias fina lgh och dra hem och umgås med mamma och pappa.

haha, simpsons är det roligaste som finns.. och family guy, och how i met your mother, och cougar town.....och big bang theory. va?

hejdå