dödssjuk

2009-05-23 | 15:30:58

jag är sjuk. verkligen dödssjuk.

jag har hostat så mkt att jag har träningsvärk i magen, jag är nysnödig hela tiden, men det kommer aldrig nån nys, så då tåras mina ögon konstant.
jag har 39,3 grader i feber.
jag har svårt att andas och det gör så jävla ont i kroppen och i lungorna när jag hostar.
jag har ingen röst kvar, och det är jobbigt och ansträngade att prata.
jag har snytit mig så mkt att jag har sår runt hela näsan och det gör jävligt ont att snyta sig nu.

jag befaller er alla att tycka synd om mig, och komma hit och ta hand om mig.

varför måste joel jobba den dagen då jag behöver honom som mest?

men din lilla jävla nys, kom fram nångång då!! jag måste få nysa nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farväl mina nära och kära!



fantastiska människor är ni allehopa!

2009-05-16 | 17:11:16

imorgon fyller caroline 20 år.
vi ska fira det ikväll.

joel är sur för att jag skriver blogg, för han vill hålla på lite först....(?)

jag tycker om mitt liv, och jag är en discobrud!

nina tyman är en fin människa och vän
tarro tall är en härlig och underbar männsika och vän
dorinda chetaah är en fantastisk människa och vän
chanel chetaah är humoristisk och vacker människa och vän
feni fst är en fantastisk, underbart snäll männsika och vän
fjortisfrida är en unik, saknad och vacker människa och vän
toel storja är en älskad, vacker och caring människa och pojkvän


alla mina vänner är vackra, unika och fantastiska! och jag, jag är som nämnt en discobrud


punkt




tänk om..........

2009-05-14 | 20:33:17

vet ni vad jag tycker? jag tycker att man ska försöka sluta tänka så förbannat mycket.

överanalysera och tänka hela tiden... men tänk om... gör inte det! go for it, satsa, gör det ni vill! för vet ni vad (newsflash), ni lever bara en endast ynka liten gång. okej, man behöver ju inte överdriva och leva varje dag som om den vore den sista, men ta vara på fina stunder, och ta vara på all tid... och skit i om du ska flytta hem, och om han ska va kvar där... det löser sig. för senare, när du kommer tänka tillbaka på dina unga år, så är det väl roligare att tänka tillbaka på den fina tid ni hade tillsammans, istället för att tänka på den fina tid ni kunde haft tillsammans.

äh, men jag gillare´.  tänk så, istället för att tänka nått annat.... (undra hur många gånger jag skrev tänk nu?) spännande.......... okej, jag skrev tänk/tänka 9 gånger. nu blev det 11 ;)

jag har inte fått mens. asjobbigt. hej mamma lotta, hej pappa joel! övertänkaren igen. men vet ni vad? det löser sig alltid....

jag har numera orange hår, som jag färgade om för 1700 kr, (fan ta mamma och pappa som gav mig så tjockt hår att jag måste betala extra för att gå till frisören..) hur som haver, så har jag väldigt svårt att vänja mig vid detta. jag känner lite att jag är 13 år och har försökt blivit blond genom att avfärga håret 754w55674 gånger och att jag ändå inte lyckats blivit blond, jag har inte bestämt mig om jag trvis i det eller inte. jobbigt ilandsproblem.

fast, jag kanske är värsta inne bruttan som bah är så jävla cool. jag tror nog att jag bestämmer mig för att jag är det istället för en meningslös fjortis. nu bestämmer jag mig för det, göt bah!

finns det förresten nått värre än att klassas som en meningslös människa, jag vet en människa som jag tycker är meningslös...du är så förbannat meningslös att det måste va jobbigt att va du!

äh, men varför inte lite how i met your mother. så jävla menigsfull serie.

goday mates!

p.s... jag har sprängade huvudvärk, och jag tycker synd om mig själv....

jag saknar dig fluda! jag ska komma och hälsa på dig inom kort, och ta med mig lysmelk, och sötlakrits med rosa och grönt i... och en massa kärlek till dig! och... då ska vi skaka vad våra mammor gav oss, det kommer bli helt psykos bror, och det kommer bli fett bra. chaila bara, så ses vi snart! ;)



en helt vanlig onsdag.

2009-05-13 | 18:10:01

vissa männsikor är väl för härliga.

ni vet när ni kanske sitter och väntar på bussen, eller är nånstans själv, också är det några andra människor som sitter och pratar om nått, också vill man bara slänga in en kommentar för att man tycker att dom har rätt/fel, men man vågar inte...

det gjorde en kille idag när vi satt och fikade. vi satt och disskuterade iphone, att den egentligen bara är en leksak och ingen telefon, och att peter har en iphone och en annan mobil också, för att använda iphonen att ta bilder och lyssna på musik med, och den andra telefonen att ringa med... hur som helst, så sitter det en kille bakom oss, som vågade slänga in en kommentar, och han hade också en iphone att leka med, och en annan att ringa med. det slutade med att vi satt och pratade med honom hur länge som helst. en himla härlig människa!

:) har förövrigt kommit på ett till ord som är nästan lika hemskt som fisen, fittollon! säg det många gånger så hör ni vad äckligt det är, fast det skulle ju va rätt praktiskt om det fanns fittollon!

ja, nu har jag verkligen bara ordbajsat!

håller btw på att ta insulindelegering på jobbet, det är kul att sticka sprutor på folk! :')

i helgen fyller carro 20, (gud... skrev 18 först, underskattar verkligen vår ålder...) så då blir det iaf pompa och ståt.

joel jävel ska ut till nån stuga och supa sig full som vanligt. vilket förhållande vi har. alkolisterna! usch!

nedräkningen har börjat. 24 dagar kvar! snart ses vi igen, jag längtar! :')

adjö, farväl, hejdå, auf widersen, au revoir, byebye, adios!



så jävla vidrigt med KFC, ska ALDRIG i hela mitt liv äta där igen.....



skvaller in my ass!

2009-05-08 | 22:47:42

fan vad trött jag blir. varför ska alla männsikor prata om allt och alla?

allting blir bara till en större grej än vad det är, och ni har ingen aning om vad ni pratar om. för ni vet ingenting.

tur är, att vi har pratat nu, och fått klarhet i allt. så snälla oss som tycker om att skvallra om andra människor (här inkluderar jag mig själv också), ta oss i arslet, gå och dö... skaffa ett liv, börja knarka... gör nått, som inkluderar oss själva och inte exakt alla andra!

sen är det skillnad på skvaller och skvaller också. det finns männsikor, tillochmed vänner till mig... som tycker om att prata om andra människor på ett elakt plan, som vill förstöra.... och det finns människor som tycker att det är kul att skvallra för att ha nått att prata om. men, vafan... det går en gräns nånstans...

att folk lägger sig i andras missöden misslyckanden, och tillochmed förlorade saker eller bråk... det är fan inte okej. så ge upp! om nån känner att dom vill ta åt sig av detta, så varsågod, för de flesta vet nog med sig själva att ni inte är några änglar och att det bästa ni vet är att prata om andra männsikor för ert egna liv är så förbannat tråkigt.

fan, om nån skulle försöka ta livet av sig i den här stan så skulle alla prata om det... gud vad jobbigt. varför har man inte ett mer händelserikt liv?

detta har äntligen fått ett slut. punkt.



fisen, vafan handlar det smeknamnet om?

2009-05-05 | 19:50:37

alltså okej, nu måste jag säga det, kan inte hålla mig längre. snälla alla ni som säger "fisen".... SLUTA! det låter så jävulskt äckligt att jag dör. fisen, fisen, fisen.

ska jag börja kalla alla som betyder nått för mig för typ, bajskorviz? nej. usch för det ordet!
 
och varför har alla likadana kläder nuförtiden? alltid jeansjacka, trasiga byxor, svarta tightsjeans, eller jeanstights in general.. jag hatar att modet inte har ett bredare utbud så att inte alla måste va så inne jämt (inkl. mig)... kan inte bara modet vara hur brett som helst, så att folk INTE skulle tycka att de va konstigt om jag hade en lång svart skinnrock exempelvis.

usch, jag fick en plötslig känsla av hat över mig, vad jobbigt.

hur som haver, ida holmer... jag har två poäng, hur många har du? ;)

jag ligger i sängen och degar, är så jävla mätt... va hem till dorre förut, och hon bjöd mig på lunch, spaghetti och köttbullar, sååååååå jävla underskattad maträtt, den är helt enkelt awesome!

har bokat tid för att färga håret nu, äntligen.. jag kommer bli rånad på 1725 kr, men det är värt det... hoppas jag... har inte varit hos frissan på typ ett halvår, men amanda ska alltid va värst, hon har inte varit hos en frisör sen hon gick i nionde klass, vad handlar det om liksom?

aja, jag saknar fanny iaf, och joel.. (han jobbar), ska ner och sola sen.

nu ska jag göra nån utmaning som jag blev utmanad att göra, eller ska jag vara rebelisk och inte göra den, bara för att inte va som alla andra? äh, who am i kidding? jag är som alla andra ändå, hur mkt jag än försöker, fast min personlighet kan INGEN härma, tack&lov för det.

5 saker som jag ska göra 2009:

1. skratta mer och ha sjuuukt kul
2. flytta
3. ta vara på mina riktiga vänner och kasta resten på soptippen.
4. färga håret för alldeles för mkt pengar
5. försöka få alla människor att sluta använda ordet fisen....


jag utmanar absolut ingen alls. det överlåter jag till er andra!

dags att dra hem till tina och snacka skit och sen åka ner på stan och riskera att få hudcancer.

bye folks!

nedan följer en förklaring till vad en fis är... och jag kan berätta för er att det är inget gulligt smeknamn som man ska använda, inte på mig iaf. kanske gumman och sötis går bra, men inte fis!


Fisar eller Flatulens som det på finsvenska heter är ett utsläpp av en blandning gaser som kommer ur rumpan(anus,röven,stjärten,baken osv) Denna blandning består till största del av Kvävgas. Men metangas och 
vätgas finns också med i utsläppet. Dessa gaser är antändningsbara, vilket gör att även fisen är möjlig att tända eld på. En fis uppstår då baken utsätts för tryck. Främst under jäsning av mat som tidigare förtärts. Det karakteristiska ljudet betingas av att ringmuskeln vibrerar. På grund av att flatulensen ofta innehåller små mängder svavelhaltiga gaser, till exempel svavelväte, upplevs lukten ofta som en odör.


fattar ni? jag luktar inte illa, och jag vibrerar inte. (eller inte jämt. okej, när jag sover eller sträcker på mig, och jag fiser själv ganska ofta, och ni kanske tycker att det perfekta smeknamnet på mig skulle vara just "fisen", och de hade iofs varit kul om det inte sen tidigare hade använts som nått gulligt och som folk ibland använder på saker och ting som tycker om, jag är INGEN FIS! )

så, nu har jag hakat upp mig klart på det ordet. hejdå igen!




chanel,fst, tallen och dorre är mina bästaste bästisar.

2009-05-04 | 18:27:51






jag fick en utskällning av min *bäZzTiiZz* ida idag, eller uda som hennes far kallar henne med rasistiska och humoristiska inslag.
eller utskällning och utskällning... det lät mer typ

"lotta, vafan är du så jävla dålig på att uppdatera din blogg för?"

"hm, jag vet inte... jag har ju ett liv..."

sara: "haha, ja säkert lotta, när joel va i thailand så de enda livstecken man såg från dig va på facebook där du hette..
"89" dagar kvar, "88" dagar kvar...mkt till liv... "

va och fikade med sara edin idag som är i sundsvall och hälsar på. de va mysigt! ida, amanda och tarro va också med såklart. dom bästa av dom bästaste. (och FANNY såklart... hon är också bäst, även fast hon inte va med och fikade)

idag har jag jobbat, och det gjorde jag igår också, och dagen innan det, och dagen innan det. idag vart jag på dåligt humör. jag kommer hem, och tänker "fyfaaaaan vad skönt att duscha nu..." klär av mig naken och ska hoppa ner i badet med joel, vad upptäcker jag då? jo, vi har ju förfan inge balsam helvete. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad trött jag blir.
jag får ta på mig kläderna, och svär som bara den, åker ner... svär för mig själv i bilen, ashögt...(jag är så jävla patetsik) och på färden hem, så inser jag att jag ska nog tvätta håret imorgon istället för jag ska ut och jogga en runda imorgon... så då vart jag arg i onödan. och gud vad tråkigt att jag berättar detta, och gud vad jobbigt att jag har skrivit allt i en hel mening... jajajajaj

nu är jag hungrig, sen kanske jag ska hitta på nått med mina två bästaste bästisar chanel och dorinda (även kallad dorre!)

nu vill jag ha MAAAAAAT! blir nog så att jag får koka ihop nått själv.

PUHUUUUUUUUUSSSSSS


jag älskar joel förresten, väldigt mkt. eftersom att det bästa han vet är att borsta mitt hår och pilla med det... fast det vore ju inte fyskam om han kunde vara som peter ibland och gå och titta på kläder till sitt EX (tillochmed) och köpa lite kläder ibland för att tycker att hon skulle va fin i dom............ de där va en pik till lars joel lilja.