jaha

2009-04-27 | 12:23:56

jag har under hela helgen trott att mitt internet har slutat fungera och typ att jag måste ringa till nån internetsupport, men.. oteknisk som jag är, så hade jag bara kommit åt knappen på datorn för wireless lan, och nu när joel har kommit hem från sina lilla resa så lärde han mig att den där knappen va avstängd.

helgen vart lugn, utgång i fredags, (lagom kul med tanke på att jag va omringad av aspackade vänner...när jag själv va halvt nykter) och i lördags va jag  hemma hos amanda ett tag och sen drog jag hem och sov, jobbade söndag och sen va vi ute i bredsand och grillade korv.

idag ska jag och bejollelse gå på spa, det är hans födelsedagspresent från mig, originellt va? de sved på mitt konto när jag tog ut pengar. 3500 i räkningar endast. det blir en fattig månad!

nu ska jag och joel ta en liten promenad! <3

adjö homo sapiens!



ÅÅÅÅ bög!

2009-04-18 | 21:46:27

ååååååå bög! är det enda jag har att säga om gårdagen. fyfan!

vi va ut, och vi förfestade hos grönt as, sen fick vi skjuts av matilda ner på stan, vi går till svenssons från olles, kommer till svennes, upptäcker att mobilen är borta, ringer till den, det går signaler... inget svar. så jag och tina går samma väg tillbaka för att se om den ligger nånstans, då ligger den på backen! snacka om tuuuuuuuuuur!

sen går vi till stads där vi dricker lite och har det allmänt trevligt, sen ska jag och ida gå på toa för ida fick lite ont i magen, och tjejerna inne på toaletten va ju helt efterblivna, så jag öppnade dörren utifrån med en enkrona, hahah... det slutar med att jag skriker hora efter dom också låser vi in oss.

efter det börjar jag och joel tokbråka, och vi skrek tydligen så högt till varandra så att vakten kom och sa till oss att dämpa oss annars åker vi ut... ooooooops. sen fick ida ännu mer ont i magen, så hon låg typ på golvet inne på stads, jag hämtar vakten, som bär ut henne och ringer ambulans. jag börjar tokgrina, sen kom ambulansen och jag och ida (såklart) åkte ambulans, amanda, peppa, joel och m tog taxi. sen satt vi där till fem, och doktorn kom fram till att det kanske va njursten, ååååååh haaarrreguuuuuuud! de va en väldigt dramatisk och händelserik kväll. men det va kul stundvis :P

ikväll är det pepp.... utgång igeeen, wohoooo. vi ska till kuken på förfest nu!

adjöken!

p.s jag ska lägga ut bilder från sjukhusvistelsen så fort jag hittar sladden... vi hade det definitivt roligast på akuten! haha!



jizz in my pants

2009-04-13 | 17:44:23

joel har hittat en ny favorit låt. han säger att den är så jävla bra om man kombinerar videon, beatet och texten. att bara lyssna på den utan videon är tydligen inte lika bra. titta noga på städkillen i butiken så ser ni att det är ingen mindre än justin timberlake!






påsk och så vidare...

2009-04-13 | 17:40:22

jag har sökt en massa utbildningar. vet inte ens vad hälften är för nått.
men, ja.. de blir väl kul, eller nått.

ja&joel håller på att söka lgh, vet inte riktigt hur det går, inte så mkt framåt om jag ska va ärlig, men vi hittar säkert nån till slut.

påskhelgen har varit trevlig.. en massa alkohol, sena kvällar, mat och jobb. :)

nu ska jag och joel åka hem till mig och äta en till söndagsmiddag. har vart ute på ikea idag och handlat nya sängkläder, vart kommer alla människor ifrån!?

ikväll blire popcorn och spel hemma hos amanda verkar det som.

dags att åka!

adjö mina små fågelungar!

p.s.. fanny, att du inte fick va med på headern är inte mitt fel. helt och hållet annas faktiskt, skäll på henne! ;) dessutom så betyder du fortfarande mest för mig, även om du inte får va med på bilder jämt! saknar dig! PUSS



vad är det för en dag?

2009-04-08 | 13:23:03

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej, det är ingen vanlig dag för det är joels födelsedag, hurra hurra hurraaaaaa!

ja, idag fyller joel 23 år, och det gör även joél!

joel har kommit hem nu, det va himla mysigt. jag är lycklig! :D

i fredags åkte jag, amanda och ida till paradisbadet med våra nya kompisar, det va askul! vi sjöng en massa i bilen och drackj öl, och sen fastnade vi på olearys i timrå, och dansade bugg och sjöng i en mikrofon och blev bjudna på strawberry daqories (eller hur det stavas... ?)

ja, de ha väl inte hänt så mkt mer i mitt lilla liv. jag är hungrig nu och ska äta lunch!

och förresten, tack så väldans mycket anna för min nya design! :D

adjö mina vänner!




du&jag fanny sofia tegström

2009-04-01 | 15:31:27

jag är så himla ledsen, för fanny har lämnat mig nu. hon har åkt tillbaka till umeå, och jag kommer inte få kramas med henne på två månader :O vi hade en skit rolig sista helg/vecka, när vi gick ut och festade på en onsdag helt random på olearys... eller när vi fikade frukost hemma hos henne... eller när hon tittade djupt in i mina ögon och sa att jag är den bästa som har hänt henne....

åh, mitt hjärtas ros och eviga bästa vän, vad ska jag göra utan henne? vad ska hon göra utan mig? hur ska vi kunna leva utan varandra? det är frågor som är omöjliga att besvara...

men när hon kommer hem, så kommer vi ha det underbart. vi ska dricka te, prata nätterna lång, festa, dansa, leva livet tillsammans, hon och jag...

du & jag fanny sofia tegström... du&jag..

tro jag de!

igår så påskpyntade vi röda faran... med massa olika påskfjädrar i alla dess färger, men små kycklingar som hänger lite överallt, OCH 4 små kycklingar som står vid min ratt och har solbrillor på sig. efter det drog vi och spelade biljard, OCH JAG VANN, en omgång iaf. sen åkte vi runt och cruisade och sladdade med rödis, och gick in på södra berget hotellet och skulle dricka lite kaffe, då jag tappar bort min plånbok. A körde fort som fan upp dit, jag kunde inte köra för jag mådde så illa av alla svängar, också hittade vi den på parkeringen, stackars min plånkis!
hur som helst så hade vi en supermysig kväll igår som avslutades i hamnen med boys band volym 1, och en gissningslek. sen åkte alla hem till var och en och sov gott, (ända till halv tre idag på eftermiddagen, har ångest igeeeen.)

på lördag kommer en vän och hälsar på mig, så jag ska hämta denne på perrongen 15.50. jag läääääängtar!

dags att skaffa sig ett liv, för på fredag drar vi till paradisbadet!!! ;D