i kill her!

2008-12-29 | 14:50:40

lyssna på texten, en bittefitta på frankrike! helt underbar! älskar bittra människor!



juldagen, kort sammanfattat

2008-12-29 | 14:42:48




å då va julen över...

2008-12-27 | 17:26:28

skönt tycker jag. det är sån jävla hysteri kring julen, också är det över på en dag.
jag fick en ny dator i julklapp, så numera pillar jag mest på den.

va på stan idag, orkade inte vara där. de va jobbigt och folk överallt, men jag köpte iaf en klänning til nyår, dock inte på rean!

på juldan va vi hemma hos anna och hade himla trevligt faktiskt. carro körde racerbil och vi gjorde en favorit i repris, tigern! ;D


1. tigrar
2. 14 år

http://www.youtube.com/watch?v=V60DsTqtNAA

tack för mig. hej




kvinnan som slutade blogga för att hon kom hem

2008-12-18 | 20:18:02

true story, men nu är jag i sundsvall, och det finns ingenting att berätta om den här stan eller vad som händer, inget intressant iaf.
förutom att min älskade fanny har kommit hem och vi har återförenats som en hand som tappat bort sin handske men till slut fann den igen, ett beundransvärt och ett kärt möte.

joel och jag är tillsammans, vi älskar varandra och är kära i varandra. vi får vara tillsammans igen, även om det bara är för en kort stund så är det underbart! vi ska ge varandra världens bästa julklapp! :)

carro har jag också fått träffat, ÄNTLIGEN. även det var ett kärt återseende.

nu ska jag, gott folk, BAKA.. med mina två absoluta favoriter carro och fanny!!!!

vintern försvann förresten perfekt till jul, en massa jävla is och regn och ingen snö, jag som hade hoppats på en fin vit jul. men icke sa nicke.. slask, grått och helvete ska det va, så ni ingen julstämmning får. jag ska förretsen va tomte! kul, agera man för en dag!

saknar barcelona litegrann, men mest saknar jag min frida som verkar ha gift sig och skaffat barn med en spanjor, men vad vet jag. har du satt in depostitionen till min mamma frida? HON VÄNTAR! ses till januari, ser fram emot att få se pablo i skidbacken, det ska bli kul :D

nu ska jag umgås med min älskling ett tag och sedan bege mig till östermalmsgatan 7, dock först förbi stenhammargatan 2 en sväng för att hämta upp tarro!
PUSS