that's totally awsome dude!

2009-02-25 | 16:53:21


jag är så lycklig, jag är så lycklig.. jag är så lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lyckliga hela dagen veckan lång.

varför då undrar ni?
jo, förstår ni... det är endast, och då menar jag ENDAST. 49 dagar kvar tills att joel kommer hem, på fredag får jag lön, OCH det är ju förfan VÅR ute idag!!!!!! + 3 grader. hur lycklig blir man inte av det?!?!



it´s legen.. wait for it... wait for it....
dary! it's legendary!

haha, älskar how i met your mother. kan fortfarande inte släppa likheten mellan niklas pedersén och barney. its totally awsome dude!










boooring

2009-02-24 | 15:03:22

har lite tråkigt såhär på eftermiddagen, internet är så segt.. så det tar sån tid att ladda ner how i met your mother, så då tänkte jag leka lite. därför snodde jag denna av anna olsson (annasara.net, vet inte hur man länkar :P)

Blev utmanad utav absolut ingen förutom mig själv.


Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?
Lotta
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lite
3. Flicknamn: Lovis
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Luvtröja
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Låda
10. Plats/stad: Libanon
11. En orsak att vara sen: Långsam
12. Något man skriker: LJUG INTE!
13. Film: Little miss sunshine
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Led Zepplin
16. Djur: Lo-djur
17. Gatunamn: Luleåvägen
18. Bil: Lamborgini
19. Sång: Let's dance

20. Aktivitet med mer än en deltagare:  Leka "viskleken"

haha, det där va svååååårt. ja, jag ska väl utmana nån då.

Jag utmanar:

Carro
Fanny
Frida






vaknat upp på fel sida?

2009-02-24 | 10:15:37


vad jävla mycket grädde. blä!


usch, har en dålig dag idag. är irriterad, och osäker på saker och ting.
hatar att inte veta vart man har folk. om man inte kan vara säkra på männsikor... att folk jävlas bakom ryggen på en.

har försökt att ringa carro, behöver prata av mig. men hon jobbar ju.

jobbade igår, slocknade på soffan när jag kom hem, och vaknade 21.30. (åh nej, jag missade "halv åtta hos mig", tur att mamma spelade in det.) så då satt jag och pappa och kollade på alla program som mamma spelat in. sen gick vi och la oss, jag kollade på how i met your mother ett tag, sen slocknade jag igen. och vaknade nu vid 9 tiden.
skönt att få sova ut känner jag!

har jobbat som en gris de senaste veckorna. är ledig en dag denna vecka, och den dagen är idag! sen jobbar jag ända till fredag! efter jobbet på fredag ska jag ut och handla. ååååh, har så mkt jag vill ha, men lite får vänta tills nästa månad, med tanke på att jag ska klara mig.

tänkte gå ner och sola idag, och åka förbi actionpeople och lämna in min arbetsrapport.  sen ska jag nog bara ligga på soffan och vila, tycka synd om mig själv för att jag är så ensam.

pappa är ganska så inne på det här med fettisdag.. så han tycker att vi ska åka och köpa semlor, känner mig inte alls speciellt sugen på det, blir typ äcklad när jag tänker på hur jävla mkt grädde dom stoppar på dom där bullarna.

ska ta på mig nå jävluskt äckliga kläder nu och sen ska jag åka ner och sola min bleka kropp! det är plus grader ute förresten, våren kommer sakta men säkert, först ska det väl bli minusgrader igen så att det kan bli sådär äckligt halt ute, lte mer snö.. sen kommer våren, och sen i april kommer det lite mer snö.


less jag är nu! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! adjö!




allergijävlaskitfanhelvete

2009-02-20 | 23:23:56

har jobbat i princip hela veckan, så när som i tisdags då jag fick va ledig.
jobbar imorgon och söndag. 7-16.30. skönt meeee liittteeeee stååålaaaaaar!
aja, whatever. inget speciellt har hänt faktiskt. det vanliga liksom.
va på intervju på if i tisdags. hoppas verkligen på det jobbet. vore skönt med ett fast jobb, och en EGEN LÄGENHET!

hoppas på att vädret ska bli lite varmare nu. gillar inte det här kalla. att frysa. blä.
jag bor på heeeelt fel sida av jordklotet, jag menar.. jag är förfan köldallergiker, då är det väl nått fel? jag är född i fel kropp. säg nått jag inte är allergisk mot? alla mina vårdtagare på jobbet frågar jämt:
"är du förkyld?!"
"neeeej, jag är allergisk"
"mot vad?"
"jadu, allt!"

just nu nyser jag... har svårt att andas, och snorar. jävla hundar och jävla dammråttor. om man ändå skulle ta sig orken till att städa lite då och då. nej, jag är inte en sån som jobbar 9 timmar, kommer hem och storstädar. sånt gör man när man blir ite äldre och har lite mer ansvar. jag är ju bara ett barn än så länge.. eller? 4 månader till iaf.

saknar joel gör jag också, men det va väl ingen nyhet. han vägrar läsa min blogg. undra varför? han har alltid varit lite speciell den pojken.. 53 dagar kvar.

nu tycker jag att det är dags för både joel och våren att komma. har inte så mkt tålamod att vänta längre.. har aldrig haft det.

dags att sova. its gonna be a looooooooong day tomorrow!
adjökens frökens!



that time of the month..

2009-02-17 | 11:00:14

har sån jävla inihelvetes mensvärk. gud, varför? varför idag... idag är en viktig dag för mig!
känner mig äcklig, och jävlig. usch, varför ska vi kvinnor behöva stå ut med sånt här?

jag får ta och bli gravid så jag slipper mensvärken. undra vad joel skulle säga då, :P

dags att göra sig ordning för mitt viktiga möte. wish me luck!

57 dagar kvar nu. det närmar sig sakta men säkert.

adjÖ!



tack för att du har....

2009-02-13 | 23:50:58

jag tror att jag har fått en sjukdom. jag fryser konstant.. spelar ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig så fryser jag ändå.. och nej, jag har inte feber.. det är en sällsynt sjukdom som ingen kommer kunna ge diagnos på, förutom dr house. så jag kommer få va med i ett avsnitt i House, ända till dom hittar vad det är för fel på mig, också har house vunnit ännu en gång.

fredag den trettonde är överskattat, vilken jävla hysteri. "var försiktiga idag.. ni vet vad det är för datum..." blablabla. jag själv är ju så inne på det där med otur, så jag tror ju stenhårt på att fredag den trettonde är otursdag..fast nej.. egentligen inte. jag låssas bara. jag är fejk.
joel kom fram till singapore som en hel människa. skönt att höra. 60 dagar kvar tills att jag får se hans face igen.

kvällen bestod av två fuck finger av fannys mamma, på spåret.. disskutioner, godis, kortspel och mycket skratt. en trevlig kväll med andra ord.

imorgon jobbar jag två gånger. först ska jag dela ut gelehjärtan på in gallerian. sen blir det till att jobba natt på skönsmohuset. första gången tillochmed. läskigt.

jag ska glädja andra männsikor genom att del ut gelehjärtan.. va(?).. och kanske tillochmed ge gun-inger en liten överraskning! :)

hörs då! adjö!



och förresten...

2009-02-13 | 00:20:46

frida ringde mig idag.. ända från barcelona! det va skönt att få prata med henne litegranna! hon har det bra..
saknar henne.

adjö!



dramatik på hög nivå

2009-02-12 | 23:55:14

ja, jag tror att fredag den trettonde kom en dag tidigare i år.
först idag när jag ska åka ner och handla så åker jag förbi idas hus. där står det 4 brandbilar, 1 ambulans, och 2 polisbilar. världens pådrag. då har det börja brinna i familjen holmers hus. så, när ida kommer hem från skolan (två timmar tidigare än väntat) så väller det ut rök och brandvarnaren är i full gång. ida går ut och stänger dörren och ringer 112. det va en jävla tur att hon kom hem när hon kom hem, 5 minuter senare och huset hade exploderat.. det va tydligen nån elgrej till handdukstorkaren i badrummet som hade förkolnat. papperskorgen brann och det är svart på hela övervåningen. så nu får dom bo på hotell i minst en vecka. mysigt :D

ja, senare ikväll så satt jag, ida och carro och drack te hemma hos mig, fanny var påväg hem från träningen när hon hör att nån skriker för fullt... hon trodde att det va ett spädbarn, men då ser hon att det är en liten kisse som ligger och kan inte röra sig och är iskall och bara skriker. så vi sätter oss i bilen och åker ner med min gamla morgonrock, lindar in katten i den och ringer polisen, som kommer hem till mig och konstaterar att katten mår för bra för att kunna avliva den. tur det.. så, nu ligger hon hemma hos amanda tills imorgonbitti, så åker jag och fanny till vetrinären med henne. hon mår bättre nu, men vill inte äta. :'( stackars kisse, jag ska döpa henne till nått.
hm.. härmed döper jag henne till fanny, för att det va fanny som hittade henne. räddaren i nöden liksom :)

ja, det va väl den kvällen. jag har bakat bullar idag också :) jag är lite orolig för joel, som ska flyga till singapore imorgon, fredag den trettonde och allt. men men... ingen idé att oroa sig i förväg.

nu ska jag sova, ska ju kliva upp tidigt imorgon och åka med fanny, och lilla fanny till vetrinären.

puss och adjö!



tisdag 18:33

2009-02-10 | 18:41:13

ny vecka, nya möjligheter. eller?

på lördag är det alla hjärtans dag. DEPRIMERANDE. jag och carro har lovat oss själva att inte sitta inne och äta tre rätters, hyra en bra film och ligga och hångla hela kvällen, fast nu när jag lade upp det på det där viset så lät det ganska mysigt ;) det får vi göra när vi flyttar till hennes lägenhet. en flaska vin, hämtpizza.. titta på en massa gamla bilder som har legat i en låda så länge att man måste tvätta korten med diskmedel för att dammet ska försvinna, lyssna på en massa nostalgiska låtar och bara fira att hon då är en ung självständig kvinna, med en helt egen lägenhet.
på alla hjärtans dag ska vi gå ut, träffa alla andra stackars desperata singlar. förutom jag, än så länge iaf....

ja, som vanligt händer det väl inte så mycket på mina veckodagar. idag har jag promenerat med pappa och vovvarna uppe på södra, sen åkte jag hem till carro och snackade skit och fick lite råd. sen har jag ätit middag, och kollat på how i met your mother. kan verkligen inte släppa likheten mellan barney och niklas pedersén.

på fredag (om fanny kommit hem då) så ska vi baka tekakor och kolla på film. ÅH, vad mysigt. det är värt att bli avundsjuk för er som inte får vara med :D

nu har jag laddat hem nån dålig kvalité av bedtime stories som har premiär på bio snart.. vet inte riktigt varför jag laddade hem den, men den va på reklamen och jag kunde inte komma på nån annan film.. har ju suttit och tittat på astrid lindgrens favoriter i två dagar nu, med ett stopp för fucking åmål emellan. har hunnit med pippi på dom sju haven, lotta på bråkmakargatan och madicken. hittills så är lotta min favorit, "du är envis som en gammal get, lotta!" precis som mig :')


jaja, nu blir det film, och senare... kanske kortspel med carro och anna, med lite popcorn, om tiden och kovlandsresan tillåter.

adjö gott folk!




orka vara...

2009-02-07 | 18:51:13


är det såhär livet är när man är singel?
har inte varit singel sen 2005, och då var jag bara ett barn, så jag vet inte.
inte för att jag är singel, eller ens har nått behov av att vara det,
men nu är ju jag som ensam i tre månader utan karl,
och då kan jag inte låta bli att tänka,
skulle mitt liv se ut som det gör nu om jag hade varit singel?
guuuuud, vad tråkigt isf.
fast, jag kanske inte gör det bästa utav situationen,
jag kanske ska leva livet och vara en ung, självständig kvinna,
 och kanske passa på att útnyttja min egen-tid om det nu blir så att jag och joel kommer leva resten av livet ihop.

just nu har jag större problem,
jag har ingen snus,
och orkar verkligen inte åka ner och köpa.
har inget val.
tänker aldrig sluta.
dör jag i förtid pga för mkt sprit och tobak,
så syns det och känns det iaf att jag har levt,
 och haft ett förjävla lyckligt och bra liv.

jaja, whatever. ikväll äre fight fuck and fylla som gäller. orka vara djup. orka vara tråkig.



vi har ju iaf brolle, och varandra och det är väl det som räknas?





dont worry, every little things gonna be alright...

2009-02-07 | 16:34:01




vart är du vår?

2009-02-07 | 13:48:09

jaha, då var det lördag igen då. och här sitter jag, med så jävla äckligt hår, borde duscha, men jag ska skypa snart.. får vänta tills efter det, dessutom så har pappa använt duschen så det är väl inge varmvatten kvar. oooh, vad jag längtar tills jag får lytta till min egna lägenhet då jag kan duscha hur länge jag vill..

igår åt vi... en massa, hos fanny. det va trevligt att catcha up.. ikväll blire nog utgång får jag hoppas. har dock inget vin, men det löser sig.

fanns absolut inget mer att säga, förutom en fråga; vad handlar den här jävla snön om? jag döööööör. våren, kan du komma?

saknar dig. 67 dagar kvar.


 



guldfisken plutten

2009-02-05 | 22:29:20

åh, nu är det snart fredag! fredagar gillar vi. eller vilka vi förresten, jag är solo nu för tiden, förutom carro då, som verkar stalka mig av nån anledning, guuud hon är så jobbig, asså jag menar.. lånar ut sin telefon, låter mig bo hur mycket jag vill i hennes nya lgh, funderar till och med på att köpa en bäddsoffa till mig, vad är det för kompis liksom? sånna vänner vill jag inte ha. jag är avis på dom som får ha riktiga vänner, men jag får väl stå ut med henne ett tag till........ ;) i love you honey!

hur som helst så är det fredag imorgon, vilket betyder... FANNY KOMMER HEM! det är ju bara sådär halvkul, eller inte. vi ska äta middag.. vänta nu, varför smäller dom raketer nu? nån som fyller år? inte jag iaf, men tack ändå om ni bara vill fira min existens.. jaja, vi ska äta middag, och allt annat som innebär att jag kommer gå upp 3 kg imorgon, men det är såååå värt det. för jag får tillbringa min tid i världens bästa gulaste hus, men världens bästaste snällaste fanny. vad sägs om tachos till middag fanny? eller är det för klyché?

idag har jag och carro varit och kollat på soffor, till hennes nya fina, tre meter högt i tak, centrala lägenhet, (gud jag hatar henne..) vi hittade en på boom, men lina säger NEJ, booms soffor suger för dom blir nersuttna så fort, men är inte det lite charmen med det hela, att ha en nersutten soffa, så det märks att den används? det tycker jag, men smaken är ju som baken. jag skulle aldrig bry mig om sånt, men å andra sidan, vad bryr jag mig om nu för tiden? jo, joel.. men han är 8000 km bort, om inte längre.

ja, skulle kunna skriva ner hur mycket som helst om mitt tråkiga, "händelserika" liv, men jag tror att det får vara stopp för ikväll, ska ju trots allt kolla på lipstick jungle som jag har tittat på dom senaste timmarna, vad ska jag se när jag sett klart den serien då? stackars mig, tyck synd om mig nån, snälla?!

hejpåre...

.
 jag och min enda riktiga vän, jouarnito!

 jag och min andra riktiga vän, caroline, eller tarro som jag brukar säga!

hade förresten tänkt å köpa en guldfisk till carro i inflyttningspresent, plutten ska han heta! vad tycker du om den här carro? gillar hans simteknik, en sån ska jag leta efter!




you gave precious life for me sister...

2009-02-02 | 23:36:41

det är 16 minusgrader ute, klockan är halv tolv, jag är helt ensam.. det är måndag!

allt känns så hemskt.. det känns som att jag har vgt mitt liv åt joel, och nu när han inte är i närheten har jag inte liv. det är en hemskt känsla som jag vill bli av med.

jag vill bara att allt ska gå som jag vill dom närmsta veckorna.. jag vill att dom saker som är planerat nu kommer bli av.. jag vill kunna göra båda sakerna... men även om jag bara kommer kunna göra en så har det nått gott med sig, för båda grejerna är bra, och det kommer bli bra oavsett vad som händer. allt har en mening, och det visar sig vilken av sakerna som det är meningen att jag ska göra, om dt inte är meningen att båda ska gå att göra. todo tiene una razon! optimismen är min bästa vän för tillfället!

hur som helst så var jag ut fredag och lördag i helgen. det vart mkt sprit och mkt skador. oscar och svenssons regerade hela helgen, och det var grymt kul. lördagen bestod av amandas minnesförlust efter klockan ett, idas spruckna skalle och min förstörda hand. vaknade upp i söndags och var helt blå och uppsvullen, min hand såg ut som en fotboll enligt ida, har dock ingen aning om vad som har hänt.

så, ett besök på akuten med ida, där vi hade det allmänt kul. tror att vi fortfarande va lite fulla, för vi skrattade åt det mesta. ida hade iaf fått en rejäl hjärnskakning och eventuellt en hjärnblödning, så blev hennes huvud inte bättre ska hon åka upp igen och röntga skallen! sen blev det bakiskäk på biteline, taccobuffé med paret ida och amanda. jag ska vara tärna på deras bröllop :D

idag har jag fixat bilen och kollat runt lite på cyberspace, hängt lite med pappa och sovt halva dan. vilket liv!


nej nu blire en natt full med serier för mig, kommer inte kunna somna på ett bra tag ändå. först av stapeln kör vi lite how i met your mother, har kommit på att niklas pedersén ÄR barney!!!


saknar joel så jag håller på att självdö. 72 dagar kvar tills jag har honom i min famn igen!


adjö mina småfolk!