afgahnen har talat.

2009-10-21 | 00:09:54

på niklas begäran ska jag alltså fortsätta blogga.
okej, idag har jag amanda och sanna varit i huddik, vi har ätit på världens äckligaste ställe... zpaparatra taco bar something. jag kommer bli matförgiftad. sen åkte vi hem, och nu sitter jag och amanda hemma hos carro och vägrar gå, även om hon visar tydliga symptom på att hon vill att vi ska gå.

vanliga symtpom om en människa vill att du ska gå:
gäspar
säger: "åh, jag är så trött.."

osv...

jaja, jag och amanda vill göra nått. kanske vi ska gå på casinot? spela bort dom pengar jag inte ha kanske?
nej, eller så åker vi hem och lägger oss och sover och hoppas på att morgondagen blir roligare!!!!

på torsdag kommer nicklas hem! och då ska jag krama om honom, också så ska han få bjuda mig på ett glas vin, för jag kan garantera att du har mycket mer pengar än mig. ditt as! jag ska också börja kriga och försvara mitt land... eller nått. gifta mig rikt kanske. jaja.
hejdå!



blogg, hej och hå, hit och dit!

2009-10-07 | 13:05:10

ja, det var inte igår. är så less på det här med bloggandet...

finväder idag! sista fina och varma dagen kanske. jag ska zara ska ta en promenad när hon slutar jobbet.

jobbade på mitt nya jobb i måndags och igår, det va kul. hoppas att jag kommer få lite jobb nu.. annars drar vi till norge nångång mellan oktober-januari och stannar där ett tag.

frida har jag inte träffat sen i fredags! OOOH! måste ringa henne, men hon har ju ingen telefon, och då kan jag ju inte ringa henne, (ibland har jag mina ljusa stunder...)

vill gratulera lina till att hon har ett sånt bra och strukturerat liv... och att hon (såklart) blir mamma om 2 månader! jag måste erkänna att jag blir lite avis!

hur som helst så har jag typ 1 läsare per månad, så varför ens lägga ner tid om ingen ska läsa? jag behöver ju inte läsa, det är ju mina tankar och dom hör jag dagligen. dags att skörda och sen promenera lite.