uuuuuuuuääääääääää

2010-02-19 | 01:49:06

jamen dåså.

jag har inget att göra. jag har kollat runt på allt på internet, facebook är tråkigt.. aftonbladet säger inget vettigt, allas bloggar har jag redan läst. så vad ska jag göra. jo, blogga lite kanske. dock vare väl en sisådär två mån sen jag skrev sist, men vafan!

på söndag åker jag iaf till norge. om nån undra... så hejdå sverige.. OCH om inte norge går bra, så har jag lagt in lite nummer i telefon till jobb i barca som en back up liksom. har börja längta tillbaka dit, som fan också..
så hur som helst ska jag bort från den här stan illa kvickt!!!

är så jävla trött på allt som har med sundsvall å göra. min chef är inte riktigt klok, dessutom jobbar jag inte så mkt där nu.. sen är jag så trött på att bo hemma i allmänhet. ha föräldrar som ställer frågor exakt hela tiden, onödiga frågor.. "har du ätit?" självklart har jag ätit, och hade jag inte det så äter jag väl nått, jag tänker inte svälta mig själv... "när jobbar du nästa gång, och när börjar du?" räcker det inte med att jag har koll på det, med tanke på att det faktiskt är jag som ska jobba och inte ni... aaa... osv. orkar verkligen inte lyssna på det.

längtar efter en viss människa i mitt liv just nu också. men den människan får jag inte träffa ikväll verkar det som, så jag får väl helt enkelt försöka somna ist. heroes verkar inte bli klart ikväll ändå!

imorgon jobbar jag 13-22... jag längtar inte! men men, cash liksom! bläää. måste ta tag i en massa saker, men jag orkar inte. jag är så lat... hjälp mig finna styrka att bli effektiv och finna viljan igen.

måste söka jobb
måste ringa bemanningen ang min tillgänglighet på internet
måste städa (OH)
måste träna med mitt träningskort som jag har använt ca tre gånger. gaah ångest.

på lördag ska jag kliva upp i tid, och va effektiv. iaf städa och kanske träna. om jag är frisk då.

nej, nu går inte det här längre. hejdå hejdå