HÖST (+uppdatering till fanny om vad som händer i sundsvall)

2008-08-22 | 18:19:53

Sommaren går sååå himla fort. Jag förstår inte, vintern känns som en evighet och sommaren som en grisblink. finns det nån som verkligen tycker om vintern? har svårt att tro det.

hur som helst så har jag kommit hem nu, och resan i sig skulle man kunna kalla för en upptäcksfärd, detta upptäckte jag de två veckor då jag var på mallorca:

1. Tyskarna håller på att ta över världen, vi hade 15 kanaler på vår tv på rummet, varav 14 var tyska kanaler eller dubbade till tyska. MTV var dubbat till tyska! och jag upptäckte även att tyskarna gillar mjukporr. ni vet dom här extremt irriterande ordprogrammen som vi har, typ momento eller va det heter, när man få ringa in och gissa ordet, sånt hade även tyskarna, (såklart) men programledarna hade väldigt lite kläder på sig och fr varje person som ringde in och gissade rätt tog de av sig ett plagg! HYSERISKT! dessutom så kunde varenda spanjor tyska, eftersom att tyskarna vägrar lära sig engelska. jaja, nog om tyskar!
2. Jag har upptäckt att vattenland med rutschbanor inte är min grej, eftersom att jag har en tedens att flyga flera meter upp i luften när jag åker dom där hemska sakerna.
3. En annan sak jag har upptäckt är att jag hatar att åka bil i berg, speciellt när pappa ska köra eftersom att han tar lite genvägar i kurvorna in på mötandes körfält, gråta och kissa på mig är nyckelordet för den färden.
4. Jag har upptäckt att Joel är väldigt fixerad utav bröst, och promenader. Istället för att ligga och njuta av solen ville han ta en härlig långpromenad i 40 graders värme mitt på dagen, utforska kanske är det rätta ordet? jag upptäckte även att barn tycker väldigt mycket om honom, då speciellt lucas!
5. Jag upptäckte att pappa hamnade i någon slags 60 årskris då han fick för sig att han skulle sluta sitt jobb, flytta till kanarieöarna och öppna en bar!
6. Sist men inte minst har jag upptäckt att min mor har världens sämsta lokalsinne, det är så pass dåligt att hon lika gärna skulle kunna gå vilse i en hiss.

väl hemma så färgade jag håret mörkt och klippte av mig allt, fanny flyttade ifrån mig och jag grät hela natten, och gör det fortfarande ibland, KOM HEM! (vi börjar om igen...) zara jobbar ihjäl sig och har aldrig tid för mig, fast jag har väl kanske inte så mycket tid för henne heller, då jag har börjat plugga matte b på komvux.. carro färgade håret brunt och blev snyggare än någonsin, och frida och amanda ska öppna en flashig nattklubb som ska heta nått i stil med ibiza (jag kom på namnet, hahah, tom är väldigt skeptisk) tom ska även öppna ett matställe i anslutning till stället som ska heta griskäk! joel har fått heltidsjobb och har ingen tid för mig, och ida bor i ett hus utan mat. jomman kommer hem den 2 september och hon fyller år imorgon, hon saknar mig och ska ´vara med mig när hon kommer hem. cicci har nyss kommit hem från marocko och jobbar nu även hon ihjäl sig. nadia var med mig på stan idag, och hon är alkolist, eller *partysugen_tjej_90* som hon kallar det.

Sara och frida är på genomresa i europa och kommer hem snart, då ska jag leka med dom!

En vän till mig lärde mig ett nytt uttryck som jag älskar, schvååårt!

ADJÖ!